• Poraženi iako su imali veći posed lopte i više šuteva ka golu protivnika

    FK Radnički – FK Bratstvo 1946 (Prigrevica) 0:1 (poluvreme 0:0)   Ono čega su se članovi stručnog štaba zrenjaninskih crveno-crnih najviše pribojavali, desilo se u subotu, 16. novembra, na stadionu kraj Skrobare. Fudbaleri Radničkog, četvrtu sezonu za redom, poraženi su na svom terenu od ekipe Bratstva 1946 iz Prigrevice, identičnim rezultatom 0:1.   Međutim, tok […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poraženi iako su imali veći posed lopte i više šuteva ka golu protivnika

    FK Radnički – FK Bratstvo 1946 (Prigrevica) 0:1 (poluvreme 0:0)

     

    Ono čega su se članovi stručnog štaba zrenjaninskih crveno-crnih najviše pribojavali, desilo se u subotu, 16. novembra, na stadionu kraj Skrobare. Fudbaleri Radničkog, četvrtu sezonu za redom, poraženi su na svom terenu od ekipe Bratstva 1946 iz Prigrevice, identičnim rezultatom 0:1.

     

    Međutim, tok meča 14. kola Srpske lige grupa Vojvodina, za sezonu 2019/20, nije nagoveštavao ovakav ishod. Viđena je veoma tvrda utakmica, u kojoj su Zrenjaninci imali veći posed lopte i više šuteva ka golu protivnika. Ali, lopta kao da nije htela da zatrese mrežu gostujućeg golmana Borojevića.

     

     

    Kao kazna za propuštene prilike, u 78. minutu je usledila, na prvi pogled, bezopasna akcija. Marko Zečević je, nakon asistencije Stankovića, uspeo da lob udarcem matira domaćeg čuvara mreže Radovića, te na taj način postavi konačan rezultat 0:1.

     

    Pročitajte još: Klečanke savladale Partizan, na redu je Crvena zvezda

     

    Bio je ovo četvrti ovosezonski poraz igrača FK Radnički, no i pored toga, Zrenjaninci su uspeli da zadrže treće mesto na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport