• Klečanke savladale Partizan, na redu je Crvena zvezda

    ŽOK Partizan – ŽOK Klek 1:3 (24:26, 22:25, 25:21, 23:25)   Odbojkašice Kleka zabeležile su u petak, 15. novembra, u okviru 7. kola Superlige Srbije, treću ovosezonsku pobedu. One su savladale na gostovanju u Beogradu ekipu Partizana rezultatom 3:1.   Pobedom nad crno-belima, izabranice Zorana Pavlovića prekinule su veoma nezgodan niz od tri uzastopna poraza, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klečanke savladale Partizan, na redu je Crvena zvezda

    ŽOK Partizan – ŽOK Klek 1:3 (24:26, 22:25, 25:21, 23:25)

     

    Odbojkašice Kleka zabeležile su u petak, 15. novembra, u okviru 7. kola Superlige Srbije, treću ovosezonsku pobedu. One su savladale na gostovanju u Beogradu ekipu Partizana rezultatom 3:1.

     

    Pobedom nad crno-belima, izabranice Zorana Pavlovića prekinule su veoma nezgodan niz od tri uzastopna poraza, te na taj način pobegle iz opasne zone na tabeli, sakupivši u dosadašnjem delu prvenstva ukupno devet bodova.

     

    Pročitajte još: Ova zlatna medalja pripada čuvenoj zrenjaninskoj sportistkinji

     

    Najefikasnija u redovima Klečanki bila je Tamara Miljević koja je upisala 23 direktna poena. Među gošćama, takođe su se istakle Nataša Savović sa 17, Nevena Džamić sa 16 i Sofija Deurić sa 13 osvojenih poena.

     

    U narednom, 8. kolu, ekipa ŽOK Klek će sledećeg petka, 22. novembra, na parketu Kristalne dvorane dočekati beogradsku Crvenu zvezdu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    žok klek
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport