• Ponovo presudila loša koncentracija u poslednjih nekoliko minuta (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Sloven (Ruma) 28:30 (poluvreme 12:14)   Ponovo je presudila loša koncentracija u poslednjih nekoliko minuta utakmice, te su izabranice Dragana Lazarova uspele da od maltene dobijenog meča upišu peti ovosezonski poraz.   Rukometašice zrenjaninskog Proletera poražene su u subotu, 2. novembra, na parketu Medisona, od ekipe Slovena iz Rume rezultatom 28:30. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ponovo presudila loša koncentracija u poslednjih nekoliko minuta (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Sloven (Ruma) 28:30 (poluvreme 12:14)

     

    Ponovo je presudila loša koncentracija u poslednjih nekoliko minuta utakmice, te su izabranice Dragana Lazarova uspele da od maltene dobijenog meča upišu peti ovosezonski poraz.

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera poražene su u subotu, 2. novembra, na parketu Medisona, od ekipe Slovena iz Rume rezultatom 28:30.

     

    Pročitajte još: Peta uzastopna pobeda Radničkog, dvostruki strelac Boris Ćirić (Foto)

     

    Nakon mnogo boljeg otvaranja utakmice, te početnog vođstva od 2:0, Zrenjaninke su dozvolile da se gošće konsoliduju i serijom od četiri uzastopna pogotka pređu u vođstvo, koje su održavale do isteka prvih 30 minuta.

     

     

    Proleter je mnogo bolje započeo drugo poluvreme, te već u 37. minutu ponovo vraća prednost u svoju korist. Vođstvo je konstantno održavao sve do 53. minuta, kada je semafor prikazivao rezultat 27:25 u korist izabranica trenera Lazarova. A onda je usledio neshvatljiv pad u igri Zrenjaninki. Gošće iz Rume u narednih pet minuta prave seriju od 5:0, koja im omogućava da osvoje ceo plen iz ovog meča.

     

    U narednom kolu, Proleter će ponovo biti domaćin. Na parketu hale Medison, Zrenjaninke će dočekati ekipu Srema iz Sremske Mitrovice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport