• Peta uzastopna pobeda Radničkog, dvostruki strelac Boris Ćirić (Foto)

    FK Radnički – FK 1. maj Ruma 2:1 (poluvreme 2:1)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog upisali su u subotu, 2. novembra, osmu ovosezonsku, a petu uzastopnu pobedu. Oni su, naime, u okviru 12. kola Srpske lige grupa Vojvodina, pred domaćom publikom savladali ekipu 1. maja iz Rume rezultatom 2:1.   Dvostruki strelac za domaći tim bio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Peta uzastopna pobeda Radničkog, dvostruki strelac Boris Ćirić (Foto)

    FK Radnički – FK 1. maj Ruma 2:1 (poluvreme 2:1)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog upisali su u subotu, 2. novembra, osmu ovosezonsku, a petu uzastopnu pobedu. Oni su, naime, u okviru 12. kola Srpske lige grupa Vojvodina, pred domaćom publikom savladali ekipu 1. maja iz Rume rezultatom 2:1.

     

    Dvostruki strelac za domaći tim bio je mladi Boris Ćirić, koji je golove postigao u 18. i 22. minutu utakmice. Rumljani su u par navrata dolazili u ozbiljnu gol šansu, a jedini pogodak za goste, nakon nesporazuma kapitena Kiša i golmana Radovića u petercu zrenjaninskih crveno – crnih, postigao je Milojević u 30. minutu meča.

     

     

    Iako je u drugom poluvremenu vođena velika borba, mreže se u nastavku meča ipak nisu zatresle, te su bodovi zasluženo pripali izabranicima Predraga Kandića.

     

    Pročitajte još: Ivanjica bila suviše jaka za SAS, Zrenjaninci pretrpeli ubedljiv poraz

     

    U narednom kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, fudbalere Radničkog očekuje najveće ovosezonsko iskušenje. U derbiju kola, Zrenjaninci će gostovati prvoplasiranoj ekipi na tabeli, pančevačkom Železničaru, koji u dosadašnjem delu šampionata nije pretrpeo ni jedan poraz.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport