• Ponos Zrenjanina za Srbiju: Rvači otputovali u Tokio na Olimpijske igre

    Sa beogradskog aerodroma put glavnog grada Japana juče su krenuli naši reprezentativci u rvanju grčko-rimskim stilom Mihail Kadžaja, Zurabi Datunašvili i Mate Nemeš, inače rvači zrenjaninskog Proletera. Njima će se u Japanu pridružiti i Stevan Micić, rvač slobodnim stilom.   Pre Tokija, naši rvači će boraviti u Fuđimiju, gde će se održati period aklimatizacije, kao i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ponos Zrenjanina za Srbiju: Rvači otputovali u Tokio na Olimpijske igre

    Sa beogradskog aerodroma put glavnog grada Japana juče su krenuli naši reprezentativci u rvanju grčko-rimskim stilom Mihail Kadžaja, Zurabi Datunašvili i Mate Nemeš, inače rvači zrenjaninskog Proletera. Njima će se u Japanu pridružiti i Stevan Micić, rvač slobodnim stilom.

     

    Pre Tokija, naši rvači će boraviti u Fuđimiju, gde će se održati period aklimatizacije, kao i pripremni kamp pred početak Olimpijskih igara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boks se vratio u Zrenjanin: Održan turnir “Zvonimir Zvonko Vujin”

     

    Mate Nemeš će predstavljati Srbiju u rvanju grčko-rimskim stilom do 67 kg. Na konferenciji za medije, održanoj na beogradskom aerodromu pred sam put u Tokio, Mate Nemeš je istakao da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari što bolji rezultat.

     

    – Dobro smo se spremali. Mislim da imamo šanse i za medalje i daćemo sve od sebe – kazao je Zurabi Datunašvili, koji će nastupati u kategoriji grčko-rimskim stilom do 87 kg.

     

    Mihail Kadžaja je kratko izjavio da rvački tim ima šanse za medalju i poželeo je puno sreće svojim kolegama.

     

     

    Dobrev i Trajković: Naši rvači su vredno trenirali

     

    Medijima su se obratili i treneri Stojan Dobrev i Vojislav Trajković. Oni su istakli da u našem timu trenutno imamo dva šampiona Evrope, da su momci vredno trenirali i da ćemo početkom avgusta videti rezultate tog rada.

     

    Prvi na Igrama u Tokiju nastupa Mihail Kadžaja, koji na strunjaču izlazi 2. avgusta. Nakon njega svoja takmičenja 3. avgusta počinju Mate Nemeš i Zurabi Datunašvili, dok Stevan Micić nastupa od 4. avgusta.

     

    Inače, na bilbordu postavljenom kod Kristalne dvorane u Zrenjaninu osvanuo je plakat sa fotografijama Kadžaje, Datunašvilija i Nemeša i porukom „Ponos Zrenjanina za Srbiju“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Kompletnu reprezentaciju u rvanju grčko-rimskim stilom, koja nas predstavlja na 32. Olimpijskim igrama u Tokiju, čine takmičari najtrofejnijeg zrenjaninskog sportskog kolektiva – Rvačkog kluba Proleter“, piše na tom bilbordu.

     

    rvači proletera na bilbordu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin