• Pokrajinski sekretar Dane Basta pružio podršku Evropskom gradu sporta

    Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas Zrenjanin i tom prilikom se sastao sa gradonačelnikom Simom Salapurom i njegovim saradnicima.   Nakon prijema upriličenog u Gradskoj kući, Basta i Salapura su obišli odeljenje sporta u Narodnom muzeju Zrenjanin, a zatim i fiskulturnu salu u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“, čiji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pokrajinski sekretar Dane Basta pružio podršku Evropskom gradu sporta

    Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas Zrenjanin i tom prilikom se sastao sa gradonačelnikom Simom Salapurom i njegovim saradnicima.

     

    Nakon prijema upriličenog u Gradskoj kući, Basta i Salapura su obišli odeljenje sporta u Narodnom muzeju Zrenjanin, a zatim i fiskulturnu salu u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“, čiji je parket rekonstruisan zahvaljujući sredstvima AP Vojvodine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marina Maljković i gradonačelnik Zrenjanina potpisali protokol o saradnji

     

    Dane Basta je ovom prilikom pružio podršku Zrenjaninu, ovogodišnjem Evropskom gradu sporta i aktivnostima grada u okviru tog projekta.

     

    – Pomoći ćemo Gradu Zrenjaninu u organizaciji i obeležavanju te značajne titule. Bićemo i dalje posvećeni ulaganjima u sport, sportsku i školsku infrastrukturu, kako bismo mladima obezbedili što bolje uslove za bavljenje sportom. Oni su baza i za kasnije bavljenje vrhunskim sportom – istakao je Dane Basta.

     

    dane basta

     

    Gradonačelnik Simo Salapura je istakao dosadašnju dobru saradnju s Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu. Dodao je da današnja poseta pokrajinskog sekretara, prva otkako je Basta na toj funkciji, označava početak nove faze u saradnji.

     

    – Danas smo konkretizovali realizaciju programa u okviru obeležavanja titule koju je poneo grad Zrenjanin. Ono što je značajno, jedan od tih segmenata tiče se i ulaganja u sportsku infrastrukturu. Svaka vrsta ulaganja, da li u sportske rekvizite ili infrastrukturu, utiče na poboljšanje uslova za bavljenje sportom. To nam je jedna od značajnih stavki u agendi koju imamo kao „Evropski grad sporta“ – naveo je Salapura.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport