• Pojedini sportski objekti u gradu zahtevaju određena ulaganja

    Pojedini sportski objekti u Zrenjaninu, koji su na brigu i staranje povereni istoimenoj javnoj ustanovi, zahtevaju određena ulaganja. To se može zaključiti iz programa poslovanja ove ustanove za 2023. godinu, koji su nedavno usvojili odbornici Skupštine grada.   Javna ustanova „Sportski objekti“ stara se o 12 sportskih objekata – Gradskom stadionu, Kristalnoj dvorani, Hali sportova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pojedini sportski objekti u gradu zahtevaju određena ulaganja

    Pojedini sportski objekti u Zrenjaninu, koji su na brigu i staranje povereni istoimenoj javnoj ustanovi, zahtevaju određena ulaganja. To se može zaključiti iz programa poslovanja ove ustanove za 2023. godinu, koji su nedavno usvojili odbornici Skupštine grada.

     

    Javna ustanova „Sportski objekti“ stara se o 12 sportskih objekata – Gradskom stadionu, Kristalnoj dvorani, Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“, Domu borilačkih sportova, Vojnom stadionu, Sportsko – rekreativnom centru, Gradskom bazenu, stadionu Radničkog, Strelištu, teniskim terenima, a od pre nekoliko godina i o stadionu u Perlezu i sportskom centru „Barice“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dušan Baćan (ŽFK Banat): Na dobrom smo putu da uđemo u Vojvođansku ligu

     

    Najveća investicija u sportske objekte u gradu svakako je rekonstrukcija Gradskog stadiona u Karađorđevom parku, koja se nastavlja i u 2023. godini. S druge strane, jedan od najvećih problema je rekonstrukcija otvorenog cevovoda na gradskom bazenu, za koju, kako piše u programu poslovanja, osnivač odnosno Grad Zrenjanin nikako da se odluči. U dosta lošem stanju su i zgrade Sportsko – rekreativnog centra i Vojnog stadiona. U programu se ističe da su potrebna značajnija ulaganja u njihovu rekonstrukciju.

     

    „Grad ima bolje sportske objekte nego sportske rezultate“

     

    U Kristalnoj dvorani trebalo bi da se zameni osvetljenje, čime bi se, između ostalog, ostvarile uštede u potrošnji električne energije. Trebalo bi i da se povežu solarni paneli sa Hale sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“ sa proizvodnjom tople vode u susednoj Kristalnoj dvorani.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bez obzira na ovo, stanje sportskih objekata u gradu je, u celini, zadovoljavajuće, smatraju u „Sportskim objektima“. Mišljenja su i da je stvaranje još boljih uslova neophodno za bolje sportske rezultate. Stoga su u programu poslovanja spomenuli i reči istaknutog sportskog radnika i dugogodišnjeg sportiste, ne navodeći njegovo ime, da grad ima bolje sportske objekte nego sportske rezultate.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport