• Podržite aplauzom komšije ili klinca iz zgrade koji trče ulicama svog grada

    Organizatori petog po redu Zrenjaninskog polumaratona, koji će biti održan u nedelju, uputili su poziv sugrađanima da sutra dođu do centra grada i podrže učesnike ove popularne sportske manifestacije. Početak trka u okviru Zrenjaninskog polumaratona je u 11 časova.   PROČITAJTE JOŠ: Karijeru nastavio u Bundesligi: Mateja Bosić u nemačkoj vaterpolo eliti   „Dragi sugrađani, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Podržite aplauzom komšije ili klinca iz zgrade koji trče ulicama svog grada

    Organizatori petog po redu Zrenjaninskog polumaratona, koji će biti održan u nedelju, uputili su poziv sugrađanima da sutra dođu do centra grada i podrže učesnike ove popularne sportske manifestacije. Početak trka u okviru Zrenjaninskog polumaratona je u 11 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karijeru nastavio u Bundesligi: Mateja Bosić u nemačkoj vaterpolo eliti

     

    „Dragi sugrađani, Zrenjaninci, sutra se u našem divnom gradu trči peti Zrenjaninski polumaraton. Kada smo započeli organizaciju polumaratona nismo ni sanjali da ćemo imati ovakvu ogromnu i divnu podršku naših sugrađana. Zato sutra izađite iz kuća i stanova, prošetajte po divnom sunčanom danu i jednim aplauzom podržite komšije ili klinca iz zgrade koji trče ulicama svoga grada. Možda im baš taj aplauz pomogne da pobede sebe i ostvare neki svoj lični rekord koji će pamtiti celog života. Vidimo se sutra sa osmehom, u 11 časova, na ulicama našeg Zrenjanina“, poručili su organizatori Zrenjaninskog polumaratona.

     

    Podsećamo da će zbog održavanja polumaratona, u nedelju, 3. oktobra, u pojedinim gradskim ulicama, biti obustavljen saobraćaj u periodu od 8 do 14, a najkasnije do 15 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Trg slobode, sa kog kreću učesnici, kao i ulica Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, inače se nalaze u pešačkoj zoni, a za saobraćaj će biti zatvorene Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Dr Slavka Županskog, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Trg Dositeja Obradovića, Koče Kolarova i Vojvode Petra Bojovića.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport