• Počeo prolećni deo prvenstva B lige FSG: Proleter 2006 savladao imenjaka iz Neuzine

    Utakmicama 8. kola, prošlog vikenda je počeo prolećni deo prvenstva B lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. Na stadionu na Motelu Šumica Fudbalski klub Proleter 2006 dočekao je imenjaka iz Neuzine, a slavili su Zrenjaninci rezultatom 4:1.   Golove za Proleter 2006 postigli su Slaviša Bojanić u 10. i 59. minutu, Aljoša Šerfeze u 47. i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počeo prolećni deo prvenstva B lige FSG: Proleter 2006 savladao imenjaka iz Neuzine

    Utakmicama 8. kola, prošlog vikenda je počeo prolećni deo prvenstva B lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. Na stadionu na Motelu Šumica Fudbalski klub Proleter 2006 dočekao je imenjaka iz Neuzine, a slavili su Zrenjaninci rezultatom 4:1.

     

    Golove za Proleter 2006 postigli su Slaviša Bojanić u 10. i 59. minutu, Aljoša Šerfeze u 47. i Ognjen Đorđić u 75. minutu susreta. Strelac u ekipi Proletera iz Neuzine bio je Marjanče Šari, koji je protivničku mrežu zatresao u 66. minutu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbaleri Naftagasa vezali tri pobede, danas u Elemiru pao Hajduk iz Kule

     

    – Izašli smo na teren da bismo pobedili i to smo i učinili. Ekipa je dala sve od sebe i lepo smo odigrali. Suđenje je bilo malo labavo, svirani su nepotrebni faulovi, zbog čega je samo rasla tenzija na terenu. Ali, sve u svemu, zadovoljan sam našom igrom i idemo dalje – izjavio je za portal zrenjaninski.com jedan od strelaca Proletera 2006 Ognjen Đorđić.

     

    Golman zrenjaninske ekipe Milan Glišin, koji je juče debitovao na prvenstvenoj utakmici za crveno-bele iz grada na Begeju, kazao je da je njegov tim odlično startovao, baš onako kako su i planirali.

     

    – Odmah smo krenuli ofanzivno i na pobedu, koju smo i ostvarili. Imali smo puno šansi, mnoge od njih nismo iskoristili. Od sledećeg kola ćemo morati da realizujemo svaku moguću šansu jer gostujemo jačim ekipama i dočekujemo jake goste na Motelu – rekao je Milan Glišin za naš portal.

     

    proleter 2006 - proleter neuzina

     

    Sastavi timova

     

    Za Proleter 2006 su nastupili: Milan Glišin, Stefan Popov, Stefan Nećakov, Ognjen Đorđić, Đurađ Bošnjak, Ognjen Barišić, Aljoša Šerfeze, Marko Turkulj, Nikola Vukoje, Slaviša Bojanić i Nikola Stevanović. Igrali su i Igor Cucić, Aleksa Labanac, Stefan Rosić i Jovan Rajačić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Za Proleter iz Neuzine su igrali: Dragan Simanić, Blagoje Šajn, Deži Stojkov, Aleksandar Treunov, Stojan Đolai, David Novaković, Vladimir Novčić, Dušan Tot, Marjanče Šari, Miroslav Đorđaš i Darko Ninić.

     

    proleter 2006 - proleter neuzina

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport