• Pobedili i direktnog rivala: Naši vaterpolisti sve bliže ulasku u Super ligu!

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera savladali su na domaćem terenu, u derbiju sezone, ekipu Valisa iz Valjeva rezultatom 10:8. Po četvrtinama, rezultat je izgledao ovako: 2:0, 3:4, 4:2 i 1:2.   Po dva gola na utakmici za domaćine postigli su Luka Bosić, Mirel Ćatović i Stefan Tomićević, a po jedan Uroš Marić, Nenad Stojičić, Aleksa Cvetković i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobedili i direktnog rivala: Naši vaterpolisti sve bliže ulasku u Super ligu!

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera savladali su na domaćem terenu, u derbiju sezone, ekipu Valisa iz Valjeva rezultatom 10:8. Po četvrtinama, rezultat je izgledao ovako: 2:0, 3:4, 4:2 i 1:2.

     

    Po dva gola na utakmici za domaćine postigli su Luka Bosić, Mirel Ćatović i Stefan Tomićević, a po jedan Uroš Marić, Nenad Stojičić, Aleksa Cvetković i Viktor Mesaroš.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prijatelji Žarko Matić i Nenad Anović od sada u istom dresu (Foto)

     

    – Pobedom nad direktnim rivalom, približavamo se ostvarenju cilja, a to je ulazak u Super ligu. Ima još teških utakmica, ali i raspored nam ide na ruku, tako da verujem da smo na pragu ulaska u najviši rang takmičenja – kaže za portal zrenjaninski.com Dobrica Brdarić, trener VK Proleter.

     

    Nakon osam odigranih kola, Proleter je na prvom mestu tabele Prve A lige, sa 24 osvojena boda, a drugoplasiranom Valisu beži za šest poena.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U narednom kolu, Proleter je opet domaćin. Za vikend će biti odigrana utakmica protiv ekipe Rasine iz Kruševca.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport