• Pobeda za pobedom: SAS u prvih šest kola ostvario maksimalan učinak

    Klub malog fudbala SAS iz Zrenjanina izborio je početak nove takmičarske sezone u Drugoj futsal ligi Srbije kakav se samo poželeti može.   Zrenjaninski futsaleri su u dosadašnjih šest kola postigli maksimalan učinak i sa 18 bodova nalaze se na prvom mestu na tabeli. Ispod njih je KMF Požarevac, sa šest bodova manje.   Klub […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobeda za pobedom: SAS u prvih šest kola ostvario maksimalan učinak

    Klub malog fudbala SAS iz Zrenjanina izborio je početak nove takmičarske sezone u Drugoj futsal ligi Srbije kakav se samo poželeti može.

     

    Zrenjaninski futsaleri su u dosadašnjih šest kola postigli maksimalan učinak i sa 18 bodova nalaze se na prvom mestu na tabeli. Ispod njih je KMF Požarevac, sa šest bodova manje.

     

    Klub malog fudbala SAS je u petak slavio na domaćem terenu, posle pobede nad Ekonomistom iz Beograda rezultatom 4:3. U narednom kolu, koje je na programu u petak, 14. oktobra, Zrenjaninci dočekuju Leskovac, koji za njima zaostaje čak 11 bodova, pa i u ovoj utakmici SAS važi za favorita.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lepe vesti stižu u naš grad: Pioniri OK Proleter pobednici turnira u Kruševcu

     

    – Ovu sezonu započeli smo odlično, onako kako smo i želeli. Imamo šest pobeda u isto toliko odigranih kola. Ekipa funkcioniše kao jedan, vlada odlična atmosfera u svlačionici i na terenu se vidi da bi svako od nas „poginuo“ jedan za drugog – kaže za portal zrenjaninski.com igrač SAS-a Branislav Lojpur.

     

    On ističe da je u ovom trenutku prerano da se priča o bilo čemu, ali da su, naravno, ambicije kluba velike.

     

    – Idemo korak po korak. Dugo je prvenstvo, liga je jaka i ima mnogo konkurenata za ulazak u viši rang. Trenira se odlično, što se dosad i isplatilo. U poslednja dva kola imamo problema sa povređenim igračima. Nadamo se da će nas povrede ubuduće zaobići i da više nećemo imati problema sa tim – naglašava Lojpur.

     

    Leskovac neugodan protivnik

     

    Prema njegovim rečima, naredne dve utakmice su možda i ključne.

     

    – U goste nam dolazi ekipa iz Leskovca, koja je neugodan protivnik svima. Svaku utakmicu shvatamo maksimalno ozbiljno, kao da je odlučujuća. Trener Milivoje Batinica odlično „snimi“ protivnike i pripremi utakmicu na najbolji mogući način. Ova ekipa SAS-a ima dosta talenta i kvaliteta za futsal. Mladi smo i imamo još mnogo da radimo i pokažemo šta znamo – poručuje Lojpur.

     

    Igračima je drago što na tribinama Kristalne dvorane vide sve više i više navijača.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – To nam mnogo znači ove sezone. Nadamo se da će ih u budućnosti biti u sve većem broju. Zrenjanin može i zaslužuje da ima prvoligaša koji će ovaj grad predstavljati na najbolji mogući način – zaključuje Branislav Lojpur.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport