• Lepe vesti stižu u naš grad: Pioniri OK Proleter pobednici turnira u Kruševcu

    Pioniri OK Proleter iz Zrenjanina pobednici su drugog po redu odbojkaškog turnira „Šarengradski kup 2022“, koji je održan danas u Kruševcu, u organizaciji tamošnjeg Odbojkaškog kluba Antena 08.   Na turniru su učestvovale pionirske selekcije Crvene zvezde 1 i 2 iz Beograda, Jagodine, Rudara iz Boljevaca, Antene 08 iz Kruševca i Proletera iz Zrenjanina.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lepe vesti stižu u naš grad: Pioniri OK Proleter pobednici turnira u Kruševcu

    Pioniri OK Proleter iz Zrenjanina pobednici su drugog po redu odbojkaškog turnira „Šarengradski kup 2022“, koji je održan danas u Kruševcu, u organizaciji tamošnjeg Odbojkaškog kluba Antena 08.

     

    Na turniru su učestvovale pionirske selekcije Crvene zvezde 1 i 2 iz Beograda, Jagodine, Rudara iz Boljevaca, Antene 08 iz Kruševca i Proletera iz Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sportski talenti: Vuk Radlinski prve kopačke dobio za rođendan od dede

     

    Pioniri OK Proleter bili su najbolji i u sjajnoj finalnoj utakmici, koja je bila puna preokreta, savladali su ekipu Crvene zvezde 1 rezultatom 3:2 u setovima (20:25, 25:21, 25:20, 13:25, 16:14). U prva dva kola pobedili su domaćine iz Kruševca sa 2:0 i Crvenu zvezdu 2, takođe sa 2:0 u setovima.

     

    Miloš Smiljanski proglašen je za najboljeg igrača na turniru (MVP), Aleksej Jelisić za najboljeg korektora, a Marko Zečar za najboljeg dizača.

     

    pioniri ok proleter

     

    – Na turniru, koji se igrao na dva dobijena seta, pravo učešća imali su dečaci rođeni 2005. godine i mlađi. Iza ovog značajnog uspeha stoji veliki trud i rad mojih momaka. Pokazali smo da kada nešto intenzivno radite i trenirate, a to još i volite, rezultati sigurno ne mogu izostati – istakao je trener mladih odbojkaša Darko Jančić.

     

    Kako kažu u klubu, ovi mladi momci su pokazali da je Zrenjanin pravi grad sporta, koji ima izuzetno kvalitetan odbojkaški kadar. Ujedno su svoj grad predstavili na najlepši mogući način.

     

    „Nama ostaje da im poželimo puno uspeha u daljim takmičenjima. Verujemo da ćemo se i ubuduće radovati njihovim uspesima. Bravo momci“, poručuju iz OK Proleter.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za ekipu pionira OK Proleter igrali su: Knežević, Zečar, Tanasković, Štrbac, Pražić, Zečić, Jelisić, Kučanda, Miladinović, Kresić, Smiljanski i Sretenović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport