• Pobeda, pa poraz: Saldo šahista Naftagasa posle dva odigrana kola

    Pobeda, pa poraz, to je saldo Šahovskog kluba Naftagas iz Elemira, posle dva odigrana kola na prvenstvu Prve lige Srbije, koji se igra u Rumi.   Start je bio više nego uspešan. U prvom kolu pobeđena je ekipa Vladimiraca iz istoimenog mesta, u čijem sastavu je šest velemajstora.   Pet remija i pobeda Pavla Dimića, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobeda, pa poraz: Saldo šahista Naftagasa posle dva odigrana kola

    Pobeda, pa poraz, to je saldo Šahovskog kluba Naftagas iz Elemira, posle dva odigrana kola na prvenstvu Prve lige Srbije, koji se igra u Rumi.

     

    Start je bio više nego uspešan. U prvom kolu pobeđena je ekipa Vladimiraca iz istoimenog mesta, u čijem sastavu je šest velemajstora.

     

    Pet remija i pobeda Pavla Dimića, novog igrača u elemirskom klubu, učinili su da Naftagas sa velikim elanom nastupi i u drugom kolu, protiv kluba Jelica PEP iz Goračića. U tom meču zablistao je ukrajinski velemajstor Vitalij Bernadski, ovosezonsko pojačanje elemirskog kluba. On je na prvoj tabli savladao velemajstora Predojevića.

     

    Pobedu je ostvario i FIDE majstor Danilo Besedeš, koji je pobedio internacionalnog majstora Radovanovića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mini kajak liga Beograda: Dva srebra i tri bronze za Zrenjanince

     

    – Žreb je veoma težak. U startu smo se susreli sa ekipama koje konkurišu za vrh tabele i izborili smo u zbiru polovičan rezultat. Sledi nam okršaj sa beogradskim Partizanom, a zatim nam je protivnik ŠK Mladost Lučani. Naš cilj je da izborimo opstanak u elitnom takmičenju. Dobro smo krenuli i verujem u uspeh tima. Imamo mladu ekipu, sve su to igrači od 23 do 26 godina. Igraju hrabro i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo planove – kaže za portal zrenjaninski.com Milorad Jankov, dugogodišnji predsednik Šahovskog kluba Naftagas iz Elemira.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport