• Mini kajak liga Beograda: Dva srebra i tri bronze za Zrenjanince

    Juče je u Borči, na kanalu Vizelj, održano 4. kolo mini kajak lige Beograda i tradicionalno takmičenje u organizaciji KK Borča. Okupilo se 16 klubova iz Srbije, među kojima je i Kajak klub Begej iz Zrenjanina.   Begej je nastupio sa 32 takmičara i osvojio je pet medalja – dve srebrne i tri bronzane.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mini kajak liga Beograda: Dva srebra i tri bronze za Zrenjanince

    Juče je u Borči, na kanalu Vizelj, održano 4. kolo mini kajak lige Beograda i tradicionalno takmičenje u organizaciji KK Borča. Okupilo se 16 klubova iz Srbije, među kojima je i Kajak klub Begej iz Zrenjanina.

     

    Begej je nastupio sa 32 takmičara i osvojio je pet medalja – dve srebrne i tri bronzane.

     

    Srebrne medalje su osvojili Majda Oklobdžija i Darija Jeličić, u kategoriji MK-2 500m 2011. godište, kao i Bojana Kojčić i Aleksandra Đurin u kategoriji K-2 200m kadetkinje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladi Zrenjaninac briljira: Još dva nacionalna rekorda Justina Cvetkova

     

    Bronzu su osvojili Luka Oklobdžija, Danilo Đogović, Marko Lakatuš i Dimitrije Kuzmanov, u kategoriji MK-4 500m 2010/2011. godište, zatim Miona Bogaroški i Divna Nedić, u kategoriji MK-2 500m 2009. godište, kao i Elena Trubajić, Divna Nedić, Miona Bogaroški i Maša Karanfilović.

     

    Četvrto mesto osvojili su Luka Oklobdžija, u kategoriji MK-1 500m 2010. godište, zatim Marko Latatuš i Danilo Đogović, u kategoriji MK-2 500m 2010. godište, Petra Potkonjak u kategoriji MK-1 500m 2009. godište, kao i Nataša Odadžić i Mia Božić u kategoriji MK-2 500m 2010. godište.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin