• Po drugi put u roku od nedelju dana Proleter savladao Žitištane

    KK Sveti Đorđe – KK Proleter 53:63 (12:16, 13:18, 10:8, 18:21)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera nastavili su pobednički niz u pripremnom periodu, ostvarivši i treći uzastopni trijumf. Oni su u sredu, 9. septembra, na gostovanju u Banatskom Karađorđevu, u komšijskom derbiju, drugi put u roku od nedelju dana savladali ekipu Svetog Đorđa iz Žitišta. Ovog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Po drugi put u roku od nedelju dana Proleter savladao Žitištane

    KK Sveti ĐorđeKK Proleter 53:63 (12:16, 13:18, 10:8, 18:21)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera nastavili su pobednički niz u pripremnom periodu, ostvarivši i treći uzastopni trijumf. Oni su u sredu, 9. septembra, na gostovanju u Banatskom Karađorđevu, u komšijskom derbiju, drugi put u roku od nedelju dana savladali ekipu Svetog Đorđa iz Žitišta. Ovog puta razlika je bila dvocifrena – 63:53.

     

    Većim delom meča izabranici Stefana Atanackovića bili su dominantna ekipa na parketu. Od samog starta utakmice preuzeli su terensku inicijativu, te su bili u prednosti tokom prva dva perioda igre.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski košarkaš Dejan Davidovac produžio vernost Crvenoj zvezdi

     

    Žitištanski „sveci“ nagovestili su krajem treće i početkom poslednje četvrtine da mogu doći do preokreta, kada su dostigli prednost Zrenjaninaca, te stigli do egal rezultata 42:42. Međutim, nesigurnost u napadu u odsudnim momentima poslednje deonice rezultirala je time da izabranici Marka Boljca nakon poslednjeg zvuka sirene pretrpe dvocifreni poraz.

     

    Na ovoj utakmici trener domaćih nije mogao da računa na Petrovića i Latinovića. Gosti su, s druge strane, bili uskraćeni neigranjem Davidovca i Roknića.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport