• Plivački klub Proleter ima čak četiri juniorska prvaka Srbije

    Na prvenstvu Srbije u plivanju za juniore i apsolutno učestvovalo je 13 plivača Proletera iz Zrenjanina koji su osvojili 28 medalja. Proleter ima čak četiri juniorska prvaka, a to su Lena Stoiljkovski, Lara Lilić, Ognjen Kovačević i Kadar Balaž.   Prvog dana takmičenja po dve zlatne medalje osvojili su Ognjen Kovačević i Lara Lilić. Srebrne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivački klub Proleter ima čak četiri juniorska prvaka Srbije

    Na prvenstvu Srbije u plivanju za juniore i apsolutno učestvovalo je 13 plivača Proletera iz Zrenjanina koji su osvojili 28 medalja. Proleter ima čak četiri juniorska prvaka, a to su Lena Stoiljkovski, Lara Lilić, Ognjen Kovačević i Kadar Balaž.

     

    Prvog dana takmičenja po dve zlatne medalje osvojili su Ognjen Kovačević i Lara Lilić. Srebrne medalje osvojili su Viktorija Trankulov, Lena Stoiljkovski i ženska štafeta 4×50 u sastavu Viktorija Trankulov, Sara Delić, Lara Lilić i Lena Stoiljkovski.

     

    PROČITAJTE JOŠ: U Fudbalskom klubu Zadrugar prezadovoljni: Overili titulu jesenjeg šampiona

     

    Bronzanom medaljom okitili su se Viktorija Trankulov, Kadar Balaž i ženska štafeta 4×50 u sastavu Viktorija Trankulov, Sara Delić, Lara Lilić i Lena Stoiljkovski.

     

    Drugog dana takmičenja zablistao je Nikola Aćin koji je, osim što je osvojio zlatnu medalju, na 50m leđno oborio nacionalni rekord. Na 100 kraul je postigao normu za Evropsko prvenstvo.

     

    Ognjen Kovačević je osvojio zlatnu medalju i oborio rekord na 50 metara leđno u juniorskoj konkurenciji, a izborio je i srebro u apsolutnoj.

     

    Zlatom su se okitili Lena Stoiljkovski i Kadar Balaž. Lara Lilić, Viktorija Trankulov i Mikša Jenovai osvojili su srebrne medalje.

     

    Trećeg dana takmičenja ponovo su blistali Nikola Aćin sa dva zlata i Ognjen Kovačević sa jednim zlatom i jednim srebrom.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Srebrne medalje osvojili su Lena Stoiljkovski, Lara Lilić i Kadar Balaž, a bronzane Ana Gančov, Viktorija Trankulov i juniorska štafeta 4×50 mix u sastavu Ognjen Kovačević, Kadar Balaž, Viktorija Trankulov i Lena Stoiljkovski.

     

    Zrenjaninske plivače na prvenstvu su predvodili treneri Milorad Radišić i Dragan Jocić.

     

    Veliki uspeh našeg plivača: Nikola Aćin postavio novi nacionalni rekord

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport