• U Fudbalskom klubu Zadrugar prezadovoljni: Overili titulu jesenjeg šampiona

    Fudbalski klub Zadrugar iz Lazareva jesenji je prvak A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. Lazarevljani su na zimsku pauzu otišli sa četiri boda prednosti u odnosu na konkurente – Gradnulicu iz Zrenjanina i Potisje iz Knićanina. U dosadašnjih 13 kola upisali su čak 12 pobeda, a samo jedanput su odigrali nerešeno. Jesenje počasti overili su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U Fudbalskom klubu Zadrugar prezadovoljni: Overili titulu jesenjeg šampiona

    Fudbalski klub Zadrugar iz Lazareva jesenji je prvak A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. Lazarevljani su na zimsku pauzu otišli sa četiri boda prednosti u odnosu na konkurente – Gradnulicu iz Zrenjanina i Potisje iz Knićanina. U dosadašnjih 13 kola upisali su čak 12 pobeda, a samo jedanput su odigrali nerešeno. Jesenje počasti overili su u poslednjem kolu uoči odlaska na odmor pobedom nad Jedinstvom 2014 iz Ečke ubedljivim rezultatom 7:0.

     

    – Moramo da budemo prezadovoljni i što se tiče samog rezultata, ali i dešavanja u klubu i oko njega. Pre početka prvenstva vratili smo većinu igrača iz sela koji su nastupali u drugim klubovima, a onda smo dopunili selekciju mladim momcima koji su na neki način povezani sa Lazarevom. Namerno to spominjem jer se ispostavilo da su nam taj timski duh i zajedništvo i doneli ovakav rezultat – kaže za portal zrenjaninski.com trener Zadrugara Vladimir Grbušić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bokseri Dario Tomić i Josif Belić na maestralan način došli do zlatnih medalja

     

    On dodaje da prvo mesto na polusezoni ne donosi ništa drugo osim obaveze da na proleće ekipa bude još bolja i nastavi tamo gde je stala.

     

    – Bežimo samo četiri boda najbližim pratiocima. Svakako da će nam Gradnulica i Potisje biti više nego ozbiljni konkurenti jer su u pitanju dve odlične ekipe. Mišljenja sam da bi sve tri ekipe mogle da budu u gornjem delu tabele i u višoj ligi – smatra Grbušić.

     

    fudbalski klub zadrugar lazarevo
    Foto: FK Zadrugar

     

    Uslovi u klubu odlični

     

    Zadrugar je u dosadašnjem delu prvenstva A lige FSG Zrenjanin pobedio sve konkurente, jedino je nerešeno odigrao protiv ekipe iz Mužlje. U samom finišu, Lazarevljani su promašili penal. I pored toga, polusezona je bila fenomenalna.

     

    – Moram dodati da momci treniraju fantastično za ovaj rang takmičenja. Odziv na treninge i odnos prema radu je za više rangove. I sam klub je u proteklom periodu učinio baš mnogo, od sređivanja stadiona, preko zamene krova na jednoj polovini tribine, do postavke reflektora kao krune ulaganja u ovoj godini. Zahvaljujući tome, igračima je olakšano da treniraju, s obzirom na to da mnogi od njih rade i da se zato treninzi odvijaju u večernjim časovima – objašnjava Grbušić.

     

    Kako kaže, Fudbalski klub Zadrugar u ovom momentu ima uslove na kojima mogu da mu pozavide i ekipe koje igraju dva – tri ranga više.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Svi igrači u klubu su zadovoljni. Obavljeni su razgovori sa njima i kako nam je rečeno, svi planiraju da nastavimo započeto. Takođe, veliki broj navijača koji nas prati na svim utakmica govori da se krećemo u dobrom smeru. Nadamo se da ćemo prvenstvo završiti uspešno i ostvariti zacrtani cilj, a to je plasman u viši rang – zaključuje šef struke Zadrugara Vladimir Grbušić.

     

    fudbalski klub zadrugar lazarevo
    Foto: FK Zadrugar

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport