• Plivači Marko Vujin i Ognjen Kovačević na pripremama reprezentacije

    Plivači zrenjaninskog Proletera Marko Vujin i Ognjen Kovačević trenutno su u Beogradu, na pripremama juniorske reprezentacije Srbije.   Oni će u Beogradu biti do 14. januara, nakon čega će se priključiti pripremama Plivačkog kluba Proleter. Na klupskim pripremama, koje će trajati od 8. do 17. januara, biće četrnaestoro plivača Proletera, zajedno sa trenerima Draganom Jocićem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Marko Vujin i Ognjen Kovačević na pripremama reprezentacije

    Plivači zrenjaninskog Proletera Marko Vujin i Ognjen Kovačević trenutno su u Beogradu, na pripremama juniorske reprezentacije Srbije.

     

    Oni će u Beogradu biti do 14. januara, nakon čega će se priključiti pripremama Plivačkog kluba Proleter. Na klupskim pripremama, koje će trajati od 8. do 17. januara, biće četrnaestoro plivača Proletera, zajedno sa trenerima Draganom Jocićem i Miloradom Radišićem.

     

    U skladu sa objavljenim kriterijumima, a nakon analize rezultata i ostvarenih propisanih normi, sastavljen je spisak plivača koji se pozvani na prve bazične pripreme Plivačkog saveza Srbije. One se održavaju od 2. do 14. januara u nacionalnom trenažnom centru na Košutnjaku.

     

    Nacionalni selektor Igor Beretić je utvrdio spisak plivača koje je pozvao na ove pripreme.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jelena Muratović se našla na spisku selektora juniorske reprezentacije

     

    Na spisku plivača starije juniorske kategorije našao se i Zrenjaninac Marko Vujin, čiji je osnov norma za Balkanijadu. U mlađoj juniorskoj kategoriji našao se njegov klupski drugar Ognjen Kovačević.

     

    Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je ove nedelje srpske plivače koji su na prvim bazičnim pripremama Plivačkog saveza Srbije u 2021. godini. Udovičić je plivačima poručio da sport sa sobom donosi posebnost i privilegiju da neke obične dane za Srbiju pretvore u praznike sporta i obraduju čitavu naciju medaljama koje osvoje.

     

    – Za to je uslov da sport bude vaš život bezrezervno, svakog dana, pa i u danima najlepših i najvećih slavlja. Danas je to poruka koju vidimo na delu. Tu sam da zahvalim našim sjajnim plivačima na posvećenosti, primeru i predanosti na putu ka šampionskim ciljevima – istakao je Udovičić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport