• Jelena Muratović se našla na spisku selektora juniorske reprezentacije

    Košarkašica Proletera 023 iz Zrenjanina Jelena Muratović našla se na spisku selektora juniorske reprezentacije Srbije Milana Vidosavljevića.   Vidosavljević je na zimske mini pripreme pozvao 16 devojaka, a među najboljim juniorkama našla se i Jelena Muratović. Na spisku su i mlade košarkašice Radivoja Koraća, Vrbasa, Art Basketa, Crvene zvezde, Novosadske ŽKA i Duge iz Šapca. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jelena Muratović se našla na spisku selektora juniorske reprezentacije

    Košarkašica Proletera 023 iz Zrenjanina Jelena Muratović našla se na spisku selektora juniorske reprezentacije Srbije Milana Vidosavljevića.

     

    Vidosavljević je na zimske mini pripreme pozvao 16 devojaka, a među najboljim juniorkama našla se i Jelena Muratović. Na spisku su i mlade košarkašice Radivoja Koraća, Vrbasa, Art Basketa, Crvene zvezde, Novosadske ŽKA i Duge iz Šapca.

     

    Košarkaški savez Srbije je saopštio da i ove godine nastavlja tradiciju i organizuje zimske mini pripreme za žensku juniorsku reprezentaciju Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bravo, orlovi: Velika pobeda Srbije nad Francuskom u Zrenjaninu!

     

    Pripreme će se održati u Banji Koviljači u periodu od 5. do 12. januara, gde će još jednom, pre zvaničnog okupljanja na završnim pripremama, selektor imati priliku da proveri tehničko-taktičke sposobnosti pozvanih košarkašica.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport