• Petorica džudista Proletera se plasirala na prvenstvo Srbije

    Džudisti Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina nastupili su na kadetskom prvenstvu Vojvodine, koje je održano u Stepanovićevu.   Na prvenstvu je učestovalo 148 takmičara iz klubova iz cele Vojvodine.   PROČITAJTE JOŠ: Košarka je uvek u modi: Upišite vaše dete u školu KK Bagljaš   Zahvaljujući dobrom plasmanu, petorica kadeta Proletera obezbedila su učešće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Petorica džudista Proletera se plasirala na prvenstvo Srbije

    Džudisti Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina nastupili su na kadetskom prvenstvu Vojvodine, koje je održano u Stepanovićevu.

     

    Na prvenstvu je učestovalo 148 takmičara iz klubova iz cele Vojvodine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarka je uvek u modi: Upišite vaše dete u školu KK Bagljaš

     

    Zahvaljujući dobrom plasmanu, petorica kadeta Proletera obezbedila su učešće na prvenstvu Srbije, koje se održava 27. marta.

     

    – Naši takmičari osvojili su jedno drugo, tri treća i jedno peto mesto. Vrlo sam zadovoljan i borbama i rezultatima – kratko je prokomentarisao Tomislav Kohajm, trener u OJK Proleter.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Drugo mesto osvojio je Dušan Momirski, treća su zauzeli Damjan Popetru, Milan Bulaja i Marko Milutin, dok je peto mesto osvojio Vuk Momirov.

     

    Svi oni obezbedili su učešće na državnom prvenstvu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport