• Košarka je uvek u modi: Upišite vaše dete u školu KK Bagljaš

    Važno je da znate da je košarka uvek u modi. A zašto je košarka pravi izbor za vaše dete?   Prvi razlog je očigledan: zato što je košarka jedan lep sport. Zatim, to je sport u kom će dete naučiti da postoje pravila i da se ona, kada se utvrde, moraju poštovati.   Dalje, nema […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarka je uvek u modi: Upišite vaše dete u školu KK Bagljaš

    Važno je da znate da je košarka uvek u modi. A zašto je košarka pravi izbor za vaše dete?

     

    Prvi razlog je očigledan: zato što je košarka jedan lep sport. Zatim, to je sport u kom će dete naučiti da postoje pravila i da se ona, kada se utvrde, moraju poštovati.

     

    Dalje, nema boljeg osećaja nego da budete deo nekog tima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sjajna atmosfera u reprezentaciji: Naši najbolji rvači treniraju u Zrenjaninu

     

    Deca koja se bave sportom izgradiće prijateljstva sa saigračima i trenerima koja će im biti od koristi da se snađu i u školi i u daljem životu.

     

    Na treningu, a sutra na utakmici, naučiće šta je samokontrola, naučiće da prihvate sopstvenu, ali i tuđu grešku… Naučiće da usklade školske i sportske obaveze, da dobro isplaniraju svoje vreme…

     

    A gde sve to mogu da nauče?

     

    Pravi izbor je Košarkaški klub Bagljaš. Ovaj klub je pokrenuo školu košarke uz moto „Počni na vreme, treniraj sa nama“.

     

    U ovom zrenjaninskom košarkaškom klubu u toku je upis dečaka rođenih 2011, 2012. i 2013. godine. Škola košarke održavaće se u sali Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“. Sa budućim polaznicima radiće košarkaški stručnjaci svih profila.

     

    Osim toga, KK Bagljaš nove članove dočekuje toplom dobrodošlicom. Svaki novi polaznik dobiće na poklon promotivni dres košarkaškog kluba i prvi mesec gratis treninge.

     

    Termini za treninge u sali škole „Petar Petrović Njegoš“ su ponedeljkom od 20 časova, a subotom i nedeljom od 10 časova.

     

    Svi zainteresovani za školu košarke KK Bagljaš mogu se prijaviti na sajtu kluba www.kkbagljas.rs, poslati email na adresu kkbagljas@gmail.com, ili pozvati na telefon 064 65 99 723.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport