• Peskara ovog vikenda domaćin turnira u odbojci na pesku (Foto)

    Sportski tereni na gradskom kupalištu Peskara ovog vikenda su domaćini turnira u odbojci na pesku, na kojem nastupaju najbolji srpski takmičari u ovoj sportskoj disciplini.   Grad Zrenjanin je, naime, i ove godine, već tradicionalno, domaćin četvrtog po redu od ukupno sedam turnira državnog prvenstva „Bič-volej lige Srbije 2019“.   Pročitajte još: Mladi nigerijski fudbaler […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Peskara ovog vikenda domaćin turnira u odbojci na pesku (Foto)

    Sportski tereni na gradskom kupalištu Peskara ovog vikenda su domaćini turnira u odbojci na pesku, na kojem nastupaju najbolji srpski takmičari u ovoj sportskoj disciplini.

     

    Grad Zrenjanin je, naime, i ove godine, već tradicionalno, domaćin četvrtog po redu od ukupno sedam turnira državnog prvenstva „Bič-volej lige Srbije 2019“.

     

    Pročitajte još: Mladi nigerijski fudbaler stiže kao pojačanje Botošanima

     

    Ovo je šesta sezona u kojoj je grad na Begeju domaćin jednog od turnira u odbojci na pesku, a po treći put održava se na novim terenima na Peskari. Ovi tereni su namenski izgrađeni upravo za odbojku na pesku.

     

    turnir u odbojci na pesku
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Na turniru u Zrenjaninu učestvuje 26 muških i 10 ženskih ekipa. Juče i danas publika je imala priliku da gleda niz kvalitetnih kvalifikacionih mečeva. Finalne utakmice su na programu u nedelju. Žensko finale najavljeno je za 15.30 časova, a muško će početi sat vremena kasnije.

     

    Podsećamo, na prošlogodišnjem turniru na Peskari , u konkurenciji muških ekipa, pobedili su Đorđe Klašnić i Marko Plavšić. Najuspešniji ženski par bio je Gorana Mrđan / Aleksandra Aleksić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin