• Mladi nigerijski fudbaler stiže kao pojačanje Botošanima

    Iz Fudbalskog kluba Omladinac FAM iz Botoša najavljuju atraktivno pojačanje. Plavo-beli dres će obući mladi nigerijski fudbaler Rafael Remigus Governor.   Papire za mladog nigerijskog fudbalera, koji se našao na širem spisku mlade reprezentacije ove mnogoljudne afričke zemlje, ubrzano sređuje predsednik Fudbalskog kluba Omladinac FAM Branislav Lazić.   – To je mlad i perspektivan fudbaler. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi nigerijski fudbaler stiže kao pojačanje Botošanima

    Iz Fudbalskog kluba Omladinac FAM iz Botoša najavljuju atraktivno pojačanje. Plavo-beli dres će obući mladi nigerijski fudbaler Rafael Remigus Governor.

     

    Papire za mladog nigerijskog fudbalera, koji se našao na širem spisku mlade reprezentacije ove mnogoljudne afričke zemlje, ubrzano sređuje predsednik Fudbalskog kluba Omladinac FAM Branislav Lazić.

     

    – To je mlad i perspektivan fudbaler. On živi u Beogradu, a naš cilj je da zaigra za naš klub. Rafael je visok 188 centimetara i igra na poziciji zadnjeg veznog igrača. Ima dobar pregled igre, jak i precizan šut desnom nogom, a dobro igra i glavom. Verujem da ćemo uspeti da ga dovedemo u naš klub i da će tu pokazati svoje umeće – veli Lazić.

     

    On napominje da Rafaela, osim plavo-belog dresa, čeka i nadimak koji su mu već dali, i to kako drugačije nego Lala.

     

    Veliku pomoć u ovom nesvakidašnjem transferu, po Lazićevim rečima, ima dr Nedeljko Dražić iz Beograda. On je poznata medijska ličnost. Na svom zvaničnom veb sajtu predstavljen je kao parapsiholog, beli mag i prvi pravoslavni i tibetanski šaman poznat širom sveta.

     

    Pročitajte još: Maja Ognjenović ugostila u Zrenjaninu ekipu kultne emisije (Video)

     

    Navodi se i da je doktor medicine, doktor holistik medicine, doktor parapsihologije i doktor tradicionalne medicine Sveruskog instituta za Eniom u Moskvi, član američke Akademije protiv starenja, član Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, kao i edukator magije u Arapskim Emiratima.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Toliko mladih fudbalera u Vojvodini i Srbiji a vama treba bas stranac. Sacuvaj Boze.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport