• Pančevci prekinuli pobednički niz zrenjaninskih rukometaša (Foto)

    RK Proleter (Zrenjanin) – RK Dinamo (Pančevo) 27:34 (poluvreme 12:15)   Nakon tri vezane pobede, rukometaši zrenjaninskog Proletera su u nedelju, 22. novembra, bili primorani da pognute glave napuste parket. Izabranici Momira Rnića poraženi su u Kristalnoj dvorani, u okviru 8. kola ARKUS lige – grupa A, od gostiju iz Pančeva, ekipe Dinama, rezultatom 27:34. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevci prekinuli pobednički niz zrenjaninskih rukometaša (Foto)

    RK Proleter (Zrenjanin) – RK Dinamo (Pančevo) 27:34 (poluvreme 12:15)

     

    Nakon tri vezane pobede, rukometaši zrenjaninskog Proletera su u nedelju, 22. novembra, bili primorani da pognute glave napuste parket. Izabranici Momira Rnića poraženi su u Kristalnoj dvorani, u okviru 8. kola ARKUS lige – grupa A, od gostiju iz Pančeva, ekipe Dinama, rezultatom 27:34.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marko Kovačević golom u zaustavnom vremenu doneo Radničkom tri boda

     

    Pančevci su tokom većeg dela susreta bili bolji rival na parketu, a njihova prednost je u dva navrata dostigla i čitavih deset golova razlike.

     

     

    Najefikasniji pojedinac, a ujedno i igrač utakmice, bio je rukometaš gostujuće ekipe Mladen Šotić, koji se jedanaest puta upisao u listu strelaca. Među Zrenjanincima, Aleksa Gaćinović je postigao šest golova. Pet puta se u listu strelaca upisao Filip Terzić, dok su Nenad Todorov, Nebojša Kanižaj i David Pešić dali po četiri pogotka.

     

    Već u sredu, 25. novembra, izabranike Momira Rnića očekuje novo iskušenje. U zaostaloj utakmici 7. kola, Proleter će na parketu Kristalne dvorane dočekati trenutnog lidera na tabeli, novosadsku Vojvodinu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport