• Marko Kovačević golom u zaustavnom vremenu doneo Radničkom tri boda

    FK Borac (Sakule) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:1 (poluvreme 0:0)   Golom u trećem minutu zaustavnog vremena, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog uspeli su da odnesu ceo plen sa gostovanja u Sakulama. Fantastičnu igru čete Predraga Kandića krunisao je Marko Kovačević golom u poslednjim trenucima utakmice, koja je završena pobedom gostiju od 0:1.   PROČITAJTE JOŠ: Pet […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marko Kovačević golom u zaustavnom vremenu doneo Radničkom tri boda

    FK Borac (Sakule) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:1 (poluvreme 0:0)

     

    Golom u trećem minutu zaustavnog vremena, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog uspeli su da odnesu ceo plen sa gostovanja u Sakulama. Fantastičnu igru čete Predraga Kandića krunisao je Marko Kovačević golom u poslednjim trenucima utakmice, koja je završena pobedom gostiju od 0:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pet od pet: Vaterpolisti Proletera i dalje neporaženi (Foto)

     

     

    Zrenjaninci su bili bolji rival na terenu tokom čitavog meča. Stvarali su šanse, ali je odlični Uroš Brković, čuvar mreže ekipe Borca, na bravurozan način sprečio u nekoliko navrata fudbalere Radničkog da zatresu mrežu domaće ekipe. Međutim, nakon njegove greške i lošeg ispucavanja u 93. minutu, lopta je stigla do gostujućih igrača, koji su brzom akcijom stvorili šansu za Marka Kovačevića, iz koje su Zrenjaninci postigli gol vredan osvajanja tri boda.

     

    Nakon 18 odigranih kola, Radnički je ovom pobedom izbio na sedmo mesto na tabeli Srpske lige – grupa Vojvodina. U narednom, poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, Zrenjaninci će na svom terenu dočekati ekipu Dinama iz Pančeva. Utakmica će biti odigrana u subotu, 28. novembra.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport