• Ovi mališani iz Proletera su budućnost zrenjaninske atletike (Foto)

    Atinske igre u atletici, sedme po redu, održane su proteklog vikenda u Vršcu. Ove godine dobile su i međunarodni karakter, jer su osim klubova iz Srbije na igrama učestvovali i atletski klubovi iz Mađarske i Rumunije.   Na igrama su učestvovali najmlađi atletičari, uzrasta od 2005. do 2014. godine.   Svake godine na Atinskim igrama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovi mališani iz Proletera su budućnost zrenjaninske atletike (Foto)

    Atinske igre u atletici, sedme po redu, održane su proteklog vikenda u Vršcu. Ove godine dobile su i međunarodni karakter, jer su osim klubova iz Srbije na igrama učestvovali i atletski klubovi iz Mađarske i Rumunije.

     

    Na igrama su učestvovali najmlađi atletičari, uzrasta od 2005. do 2014. godine.

     

    Svake godine na Atinskim igrama učestvuju i najmlađi atletičari zrenjaninskog Proletera.

     

    – Ove godine nastupili smo sa 27 takmičara i ostvarili smo odlične rezultate – kaže za portal zrenjaninski.com Mirjana Grujić, trener u AK Proleter. – Vratili smo se sa mnogo osvojenih medalja i diploma. A ono što je najvažnije jeste da je svaki takmičar dao sve od sebe. Nekima je medalja izmakla za stotinku – ističe Grujić.

     

    Atinske igre ostaće u lepom sećanju najmlađim takmičarima Proletera

     

    Najbolji od najboljih ovog puta bili su Mia Boroš, koja je osvojila dve zlatne medalje, u trkama na 50 i 200 metara. Pavle Borovčanin je na 200 metara osvojio prvo, a na 50 metara treće mesto. Aleksa Bajin je odbranio titulu prvaka od prošle godine na 50 metara, dok je u trci na 200 metara bio drugi.

     

     

    Nikolija Kontić i Ognjen Popov osvojili su treće mesto na 50 metara, dok je Ognjen Beljin bio drugi na 50 i 200 metara.

     

    Dejan Dujaković osvojio je treće mesto u trci na 200 metara, a Teodora Antonić drugo u trci na 50 i treće mesto u trci na 200 metara. Valentina Bokinac Jovanov bila trećeplasirana u trakama na 50 i 200 metara.

     

    Pročitajte još: Iskusni trener Zoran Kujundžić novo pojačanje Kajak kluba Begej

     

    – Organizacija takmičenja bila je odlična. Postoji velika šansa da dogodine mi budemo domaćini. Dokazali smo se kao organizatori, a sada imamo i novu tartan stazu na stadionu – ističe Mirjana Grujić.

     

    Mališani iz Atletskog kluba Proleter i ovog puta, nakon završetka takmičenja, prošetali su gradom. Videli su ono što je najzanimljivije i najvažnije u Vršcu.

     

    – Trudimo se da, gde god da se takmičimo, naši atletičari vide nešto više od sportskog terena – dodaje Grujić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin