• Ovako je Opština Nova Crnja raspodelila 16 miliona dinara namenjenih sportu

    Fudbalski klubovi Budućnost iz Srpske Crnje i Crvena zvezda iz Vojvode Stepe pojedinačno su dobili najviše sredstava na ovogodišnjem konkursu za sufinansiranje programskih aktivnosti u oblasti sporta, koji je raspisala Opština Nova Crnja. Ovim klubovima, koji se takmiče u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin, pripalo je po 1.950.000 dinara.   PROČITAJTE JOŠ: Moj prvi smeč: 57 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovako je Opština Nova Crnja raspodelila 16 miliona dinara namenjenih sportu

    Fudbalski klubovi Budućnost iz Srpske Crnje i Crvena zvezda iz Vojvode Stepe pojedinačno su dobili najviše sredstava na ovogodišnjem konkursu za sufinansiranje programskih aktivnosti u oblasti sporta, koji je raspisala Opština Nova Crnja. Ovim klubovima, koji se takmiče u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin, pripalo je po 1.950.000 dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Moj prvi smeč: 57 budućih odbojkaša na treningu u Zrenjaninu

     

    Opština Nova Crnja je u budžetu izdvojila ukupno 12 miliona dinara za 19 sportskih klubova i udruženja, kao i četiri miliona dinara za sufinansiranje programskih aktivnosti opštinskog Sportskog saveza.

     

    Po 1,7 miliona dinara dobili su Omladinski rukometni klub Mladost iz Srpske Crnje i Rukometni klub Vojvoda Stepa iz istoimenog sela, dok Sportsko udruženje Akademac SC iz Srpske Crnje može da računa na 1.280.000 dinara iz opštinske kase. Fudbalskim klubovima Roham iz Nove Crnje i Borac iz Aleksandrova pripalo je po milion dinara, a 300.000 dinara na konkursu je dodeljeno novocrnjanskom Stonoteniskom klubu Roham.

     

    Organizacija za sport i rekreaciju „Stepski vukovi“ iz Vojvode Stepe dobila je 200.000 dinara, a po 100.000 dinara dobili su udruženja sportskih ribolovaca „Šargaš“ iz Nove Crnje, Vojvoda Stepa, „Beli amur“ iz Aleksandrova i „Šaran“ iz Srpske Crnje. Na isti iznos ove godine mogu da računaju i šahovski klubovi Budućnost iz Srpske Crnje i Borac iz Aleksandrova, zatim Preferans klub Vojvoda Stepa, Sportsko udruženje „Stepski sokolovi 2020“ iz Vojvode Stepe i bodibilding i fitnes klub iz istog sela.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Najmanje sredstava na konkursu dodeljeno je Teniskom klubu Srpska Crnja, kojem je pripalo 20.000 dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport