• Osvajanjem još dve medalje kajakaši završili jednu od najuspešnijih sezona

    Kajakaši Begeja iz Zrenjanina osvojili su dve bronzane medalje na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Srbije u svim kategorijama, koje je održano od 14. do 17. septembra na Adi Ciganliji.   Na prvenstvu je učestvovalo više od 600 kajakaša iz 27 klubova, a Kajak klub Begej predstavljala su 24 takmičara – 14 pionira, pet kadeta, četiri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Osvajanjem još dve medalje kajakaši završili jednu od najuspešnijih sezona

    Kajakaši Begeja iz Zrenjanina osvojili su dve bronzane medalje na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Srbije u svim kategorijama, koje je održano od 14. do 17. septembra na Adi Ciganliji.

     

    Na prvenstvu je učestvovalo više od 600 kajakaša iz 27 klubova, a Kajak klub Begej predstavljala su 24 takmičara – 14 pionira, pet kadeta, četiri seniora i jedan junior.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičarima kluba Filoktet dve medalje na evropskom prvenstvu

     

    U konkurenciji pionira, u trci K-4 1000m, bronzanu medalju osvojili su Radovan Ramljanski, Marko Lakatuš, Marko Gojgolović i Nemanja Vlatković.

     

    Bronzani su bili i Stevan Bojanić i Stefan Trubajić u kategoriji kadeta, u trci K-2 1000m.

     

    Najbolji ekipni plasman postigli su pioniri, koji su završili na petom mesto. Kadeti i seniori su bili 11. a juniori 13.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Time je okončana ovogodišnja takmičarska sezona, koja je bila jedna od najdužih, ali svakako i najuspešnijih za naš klub kada uzmemo u obzir sva takmičenja na domaćoj i međunarodnoj sceni“, kažu kajakaši Begeja.

     

    kajakaši begeja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport