Sport Vesti Zrenjanin

Ogromno priznanje našim bokserima: Petrovgradu dodeljena plaketa „Zlatni klub“

bk petrovgrad osvojio plaketu zlatni klub
Foto: Bokserski savez Srbije

Bokserski savez Srbije je na svečanosti održanoj 14. januara u Beogradu nagradio najbolje klubove, trenere i pojedince, koji su se rezultatima i svojim angažovanjem posebno istakli u minuloj godini.

 

PROČITAJTE JOŠ: Za takmičare i trenere Odbojkaškog kluba Proleter prošla godina bila veoma uspešna

 

Tako je Bokserskom klubu Petrovgrad iz Zrenjanina dodeljena plaketa „Zlatni klub“ za 2022. godinu. Priznanje je dodeljeno na osnovu bronzane evropske medalje za takmičare do 22 godine. Medalju je osvojila Aleksandra Rapaić na Evropskom prvenstvu u Poreču, u martu prošle godine.

 

Plaketu „Zlatni klub“ prvom čoveku BK Petrovgrad i selektoru bokserske reprezentacije Milanu Piperskom uručio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

– Trudićemo se da i u ovoj godini postižemo vrhunske rezultate. Plan je da nastavimo sa olimpijskom školom boksa, kao i besplatnim treninzima, takmičenjima, besplatnom opremom, besplatnim medicinskim pregledima, osiguranjem takmičara i putovanjima za sve dečake i devojčice koji žele da se bave ovom plemenitom veštinom – poručio je Milan Piperski.

 

plaketa zlatni klub

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz