• Ognjen Kovačević i Justin Cvetkov oborili nacionalne rekorde

    Plivači zrenjaninskog Proletera su posle devet meseci pauze, zbog pandemije koronavirusa, konačno u nedelju, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, imali zvanično takmičenje.   U organizaciji Plivačkog kluba Proleter održano je klupsko takmičenje „Proleter 1“, sa manjim brojem plivača, imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju. Takmičenje je održano iz dva dela, sa po 40 plivača.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ognjen Kovačević i Justin Cvetkov oborili nacionalne rekorde

    Plivači zrenjaninskog Proletera su posle devet meseci pauze, zbog pandemije koronavirusa, konačno u nedelju, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, imali zvanično takmičenje.

     

    U organizaciji Plivačkog kluba Proleter održano je klupsko takmičenje „Proleter 1“, sa manjim brojem plivača, imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju. Takmičenje je održano iz dva dela, sa po 40 plivača.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odložena redovna skupština Sportskog saveza Grada Zrenjanina

     

    – Rezultati su bili odlični. Popravljena su mnoga vremena, uz šest nacionalnih rekorda. Po tri nacionalna rekorda oborili su Justin Cvetkov, u kategoriji do 13 i 14 godina, i Ognjen Kovačević, do 15 i 16 godina – rekao je trener u PK Proleter Dragan Jocić.

     

    Sledeće subote u Zrenjaninu je na programu prvenstvo Vojvodine, koje će biti podeljeno u tri dela, po regionima.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport