• Ognjen Knežević i Vladimir Jeftć (Vojvodina 1928): Možemo mi to mnogo bolje

    Fudbalski klub Vojvodina 1928 iz Perleza ubeležio je juče, u 12. kolu Vojvođanske lige „Istok“, nova tri boda. Perležani su na domaćem terenu savladali ekipu Crvene zvezde iz Ruskog Sela rezultatom 2:1.   Golove za domaćine postigli su Marko Malbaški u 31. i Milan Šušnjar u 70. minutu. Strelac jedinog gola za goste bio je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ognjen Knežević i Vladimir Jeftć (Vojvodina 1928): Možemo mi to mnogo bolje

    Fudbalski klub Vojvodina 1928 iz Perleza ubeležio je juče, u 12. kolu Vojvođanske lige „Istok“, nova tri boda. Perležani su na domaćem terenu savladali ekipu Crvene zvezde iz Ruskog Sela rezultatom 2:1.

     

    Golove za domaćine postigli su Marko Malbaški u 31. i Milan Šušnjar u 70. minutu. Strelac jedinog gola za goste bio je Bojan Popeskov u 90. minutu.

     

    – Svakako sam zadovoljan sa osvojena tri boda protiv zaista dobrog protivnika, ekipe iz Ruskog Sela. Bilo bi bezveze da kažem da smo loše igrali, ali mislim da ovo nije ni polovina naših mogućnosti. Treba još da radimo na nekim stvarima, a očekujemo da ćemo u narednom periodu biti samo bolji – kaže za portal zrenjaninski.com vezista Vojvodine 1928 Ognjen Knežević, koji već sedmu sezonu nastupa za klub iz Perleza.

     

    PROČITAJTE JOŠ: NBA – Nova sezona 2022/23

     

    Knežević ističe da je njegova ekipa u nedelju imala dosta šansi da utakmicu i ranije privede kraju.

     

    – Međutim, nismo iskoristili te šanse, što je moglo i da nas košta bodova. Iskreno, nisam baš zadovoljan jučerašnjom igrom moje ekipe, ali najbitnije je da su tu tri boda. Idemo dalje utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo pokazati naše pravo lice, odnosno da ćemo biti sve bolji i bolji – iskren je Knežević.

     

    Momak koji je rođen 28. maja 1999. godine posebno je vezan za FK Vojvodina 1928, s obzirom na to da je to jedini klub za koji je nastupao u prvom timu.

     

    – Kao klinac sam igrao u Banatu, posle toga kod Darka Tošića u Bambiju. Dok sam pohađao osnovnu školu, godinu dana sam bio u beogradskoj Crvenoj zvezdi, a bio sam pozvan i u Čukarički – navodi Ognjen Knežević.

     

    ognjen knežević
    Ognjen Knežević

     

    Vladimir Jeftić: Očekujem pozitivan rezultat u Kikindi

     

    Posle 12. odigranih kola, Vojvodina 1928 zauzima peto mesto na tabeli, sa 20 osvojenih bodova, sedam manje u odnosu na prvoplasiranu Slobodu iz Novih Kozaraca. Perležani su u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili pet pobeda, isto toliko remija i pretrpeli su dva poraza.

     

    – Sigurno je da možemo bolje i zato nismo zadovoljni trenutnom pozicijom na tabeli. Uveren sam da jesenji deo prvenstva možemo da završimo na jednom od prva tri mesta. Sledećeg vikenda idemo u Kikindu da se nadigravamo i očekujemo pozitivan rezultat – kaže za portal zrenjaninski.com vezista Vladimir Jeftić, koji već treću godinu nastupa za klub iz Perleza.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Vladimir Jeftić je, inače, rođen 12. januara 1998. i prethodno je igrao za Radnički iz Zrenjanina, Borac iz Sakula i Cement iz Beočina. Svojevremeno je bio i na probama u Honvedu i Domžaleu. U dosadašnjem delu aktuelnog prvenstva postigao je dva gola za FK Vojvodina 1928.

     

    vladimir jeftić petar bogdanović i ognjen knežević
    Vladimir Jeftić, Petar Bogdanović i Ognjen Knežević

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport