• Ognjen Đuričin zvezda ovogodišnjeg Zimskog turnira u malom fudbalu

    Jedno od najzvučnijih imena među učesnicima Zimskog turnira u malom fudbalu u Zrenjaninu i Božićno-novogodišnjeg turnira u Bečeju, koji su u toku, jeste Ognjen Đuričin.   Đuričin je više sezona proveo u Superligi Srbije, prvo u dresu subotičkog Spartaka, zatim novosadske Vojvodine, a onda i niškog Radničkog. Trenutno je igrač beogradskog IMT-a, koji se takmiči […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ognjen Đuričin zvezda ovogodišnjeg Zimskog turnira u malom fudbalu

    Jedno od najzvučnijih imena među učesnicima Zimskog turnira u malom fudbalu u Zrenjaninu i Božićno-novogodišnjeg turnira u Bečeju, koji su u toku, jeste Ognjen Đuričin.

     

    Đuričin je više sezona proveo u Superligi Srbije, prvo u dresu subotičkog Spartaka, zatim novosadske Vojvodine, a onda i niškog Radničkog. Trenutno je igrač beogradskog IMT-a, koji se takmiči u Prvoj ligi.

     

    Zimsku pauzu on je iskoristio da sa prijateljima zaigra na dva turnira nadomak Novog Bečeja, odakle je rodom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Miloš Ranđelović na golu pobedničke ekipe sa Detelinare

     

    ognjen đuričin

     

    – Nije prvi put da učestvujem na turniru u Zrenjaninu. Igrao sam i pre nekoliko godina, ali tada sa drugom ekipom. Ovog puta sam u timu sa momcima sa kojima sam svojevremeno igrao u Banatu, kao i drugarima koje sam pozvao da nam pomognu na terenu. Uvek je lepo doći u Zrenjanin, jer je Zimski turnir u malom fudbalu odlično organizovan. Atmosfera je sjajna i ima puno publike na tribinama – kaže Ognjen Đuričin za portal zrenjaninski.com.

     

    Na Božićno-novogodišnjem turniru u Bečeju nastupa sa starim društvom, sa kojim je delio svlačionicu dok je igrao za FK Bečej.

     

    – U pitanju je ekipa koja je godinama na okupu. Međutim, poslednjih nekoliko puta nisam igrao sa njima, u vreme dok sam bio u Spartaku i Vojvodini, ali sada sam im se pridružio – navodi Đuričin.

     

    ognjen đuričin

     

    Nije se pronašao u niškom Radničkom

     

    Kada je reč o njegovoj profesionalnoj karijeri, Đuričin navodi da je posle odlaska iz Vojvodine osam meseci proveo u niškom superligašu. Međutim, tamo se nije pronašao.

     

    – Da sam, što se kaže, imao malo pametniju glavu, možda bih ostao u Radničkom da se borim za mesto u startnih jedanaest. Ipak, nisam mogao da trpim neke stvari, kao što je nepravda, jer sam takav karaktetrom. Zato sam odlučio da odem iz kluba. Trenutno igram u Prvoj ligi, za IMT, ali poznavajući svoj talenat i slušajući ono što mi drugi pričaju, trebalo je da napredujem. U svakom slučaju, sam sam kriv i gledaću da to što pre ispravim – priznaje Đuričin.

     

    ognjen đuričin

     

    Iako je u novu takmičarsku sezonu ušao sa velikim ambicijama, teško da će se IMT na kraju trke plasirati u elitu. Prvi deo sezone završio je na sedmom mestu na tabeli, sa 29 bodova, čak 17 manje u odnosu na prvoplasiranu Inđiju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski polumaraton – sportski događaj koji je obeležio 2021. godinu

     

    – Ne verujem da možemo da se plasiramo u Superligu, jer jesenas nismo imali neke rezultate. Sa klubom imam ugovor do maja i ako u međuvremenu ne nađem drugu sredinu, ostaću u IMT-u do isteka ugovora. Prioritet mi je povratak u Superligu Srbije ili odlazak u inostranstvo – navodi Ognjen Đuričin.

     

    ognjen đuričin

     

    On dodaje da prati svoj bivši klub – Vojvodinu, koji je, kako kaže, jedan od najorganizovanijih u pokrajini.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Tamo sam proveo predivne dve i po godine, i igrajući i trenirajući. U Novom Sadu sam upoznao i svoju suprugu i stvorio porodicu. Meni je Novi Sad najlepši grad – zaključuje Ognjen Đuričin.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport