• Miloš Ranđelović na golu pobedničke ekipe sa Detelinare

    RFK Novi Sad 1921 jesenji deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi „Jug“ završio je na prvom mestu na tabeli, sa ukupno 33 boda i skorom od deset pobeda, tri remija i dva poraza. Za odlično izdanje kluba sa Detelinare i uspešnu borbu za ulazak u srpskoligaško društvo zaslužan je i čuvar mreže Novosađana Miloš Ranđelović.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miloš Ranđelović na golu pobedničke ekipe sa Detelinare

    RFK Novi Sad 1921 jesenji deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi „Jug“ završio je na prvom mestu na tabeli, sa ukupno 33 boda i skorom od deset pobeda, tri remija i dva poraza. Za odlično izdanje kluba sa Detelinare i uspešnu borbu za ulazak u srpskoligaško društvo zaslužan je i čuvar mreže Novosađana Miloš Ranđelović.

     

    On je golman sa najmanje primljenih golova u ligi – na 16 utakmica, od toga 13 prvenstvenih i tri kupa, primio je sedam golova.

     

    Miloš je, inače, „naše gore list“, momak koji je rođen u Zrenjaninu 18. septembra 2002. godine i koji je mladost proveo u Knićaninu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vanja Udovičić uručio opremu rukometašima Proletera i fudbalerima Borca

     

    Fudbalom je počeo da se bavi sa sedam – osam godina, upravo u svom selu. Odatle ga je put dalje vodio u Zrenjanin, pa zatim u beogradsku Crvenu zvezdu. Posle nekoliko pozajmica, usledio je prelaz u RFK Novi Sad 1921.

     

    – Do saradnje sa klubom sa Detelinare je došlo tako što smo igrali protiv njih prijateljsku utakmicu. Zapazio me je tadašnji sportski direktor Aleksandar Važić, kojem dugujem veliku zahvalnost. Posle razgovora sa njim odlučio sam se da pređem u Novi Sad i promenim sredinu – priča golman Miloš Ranđelović za portal zrenjaninski.com.

     

    miloš ranđelović
    Foto: RFK Novi Sad 1921

     

    Za Zrenjanin ga vežu lepe uspomene

     

    Kako kaže, prvim delom sezone je izuzetno zadovoljan.

     

    – Zauzimamo prvu poziciju na tabeli, koja vodi u Srpsku ligu, a to je i ambicija kluba. U narednom periodu očekujem, pre svega, da se svi dobro pripremimo za nastavak trke i da nastavimo u istom ritmu – ističe Ranđelović.

     

    Bez obzira što su ga obaveze odvele u drugu sredinu, on ne zaboravlja vreme provedeno u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Za Zrenjanin me vežu lepe uspomene na školske dane. Išao sam u Tehničku školu i igrao u Proleteru 2006, odakle takođe vučem lepe uspomene i rezultate. I u Novom Sadu mi je fenomenalno. Brzo sam se snašao i trenutno samo igram fudbal, a možda u narednom periodu upišem i neki fakultet – kaže Miloš Ranđelović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport