• Odlični Proleter osvojio 22 medalje! Sedmoro plivača pozvano u juniorsku reprezentaciju

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa 18 plivača na takmičenju „Serbia open 2023“, koje je prošlog vikenda održano u Beogradu. Na takmičenju je učestvovalo više od 350 plivača iz sedam zemalja, a Zrenjaninci su osvojili čak 22 medalje.   Ženska štafeta 4×200 kraul, u sastavu Stoiljkovski, Lilić, Trankulov i Delić, osvojila je apsolutno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odlični Proleter osvojio 22 medalje! Sedmoro plivača pozvano u juniorsku reprezentaciju

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa 18 plivača na takmičenju „Serbia open 2023“, koje je prošlog vikenda održano u Beogradu. Na takmičenju je učestvovalo više od 350 plivača iz sedam zemalja, a Zrenjaninci su osvojili čak 22 medalje.

     

    Ženska štafeta 4×200 kraul, u sastavu Stoiljkovski, Lilić, Trankulov i Delić, osvojila je apsolutno zlato.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja Rajić seniorska šampionka Srbije! Zadrugar odličan i na školskom prvenstvu

     

    Justin Cvetkov je u trci 50 kraul otplivao normu za Evropske olimpijske igre mladih.

     

     

    Pet zlatnih medalja za Plivački klub Proleter iz Zrenjanina

     

    Zlato su osvojili ženska štafeta 4×200 kraul apsolutno (Stoiljkovski, Lilić, Trankulov i Delić), ženska štafeta 4×200 kraul juniori (Stoiljkovski, Lilić, Trankulov i Delić), ženska štafeta 4×100 kraul juniori (Trankulov, Stoiljkovski, Lilić i Vojnov), Justin Cvetkov na 50 kraul juniori i Lena Stoiljkovski na 800 kraul juniori.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karatisti Zrenjanina predstavljali svoje škole i osvojili četiri medalje

     

    Četiri srebrne medalje je osvojio Ognjen Kovačević, u trkama 50 leđno juniori, 50 leđno apsolutno, 100 leđno apsolutno i 100 leđno juniori. Po dve srebrne medalje osvojili su Lara Lilić (200 i 100 leđno juniori), Viktorija Trankulov (50 i 100 kraul juniori) i Kadar Balaž (200 i 100 prsno juniori). Srebrom su se okitili i Lena Stoiljkovski na 400 kraul i Ana Gančov na 200 prsno juniori.

     

     

    Dve bronzane medalje osvojila je Lara Lilić (50 leđno juniori i 200 leđno apsolutno), Lena Stoiljkovski (800 kraul apsolutno), Justin Cvetkov (100 kraul juniori) i muška štafeta 4×100 kraul juniori (Balaž, Jenovai, Jovičin i Kovačević).

     

    Treneri ekipe su Milorad Radišić i Dragan Jocić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U reprezentaciju Srbije, za nastup na Susretu regiona za juniore, pozvano je sedmoro plivača Proletera. To su Ognjen Kovačević, Justin Cvetkov, Kadar Balaž, Lara Lilić, Lena Stoiljkovski, Viktorija Trankulov i Ana Gančov.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport