• Karatisti Zrenjanina predstavljali svoje škole i osvojili četiri medalje

    U Vrnjačkoj Banji je održano školsko prvenstvo Srbije za osnovne i srednje škole. Članovi Karate kluba Zrenjanin su, predstavljajući svoje škole, osvojili četiri medalje.   Zlatnu medalju je osvojio Ivan Lagundžija iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“, u kategoriji učenika petog i šestog razreda +45kg.   PROČITAJTE JOŠ: Milan Rodić uoči punoletstva pojačao redove FK Podgrmeč […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatisti Zrenjanina predstavljali svoje škole i osvojili četiri medalje

    U Vrnjačkoj Banji je održano školsko prvenstvo Srbije za osnovne i srednje škole. Članovi Karate kluba Zrenjanin su, predstavljajući svoje škole, osvojili četiri medalje.

     

    Zlatnu medalju je osvojio Ivan Lagundžija iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“, u kategoriji učenika petog i šestog razreda +45kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Milan Rodić uoči punoletstva pojačao redove FK Podgrmeč iz svog rodnog Žitišta

     

    Bronzane medalje su osvojili Marko Ćušić, takođe iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“, u kategoriji učenika petog i šestog razreda -45kg, zatim Staša Ristović iz OŠ „Jovan Cvijić“, u kategoriji učenika petog i šestog razreda +40kg, i Vuk Prica iz Zrenjaninske gimnazije, u kategoriji učenika trećeg i četvrtog razreda +76kg.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dan ranije je održano seniorsko prvenstvo Srbije, na kojem su Anja Milovanović i Marina Oro izgubile u borbama za medalju i zauzele peta mesta.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport