• Odličan nastup Zrenjaninaca na Prvenstvu Vojvodine za pionire i nade

    Stara Pazova je bila domaćin ovogodišnjeg Prvenstva Vojvodine u karateu za pionire i nade u katama i borbama.   Karate klub Zrenjanin je nastupio sa šestoro takmičara i osvojio isto toliko medalja.   Najbolji u svojim kategorijama bili su Jelena Kerčov (pionirke 2010. -30kg) i Veljko Kerčov (nade 2007. -45kg). Srebro je osvojila muška ekipa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan nastup Zrenjaninaca na Prvenstvu Vojvodine za pionire i nade

    Stara Pazova je bila domaćin ovogodišnjeg Prvenstva Vojvodine u karateu za pionire i nade u katama i borbama.

     

    Karate klub Zrenjanin je nastupio sa šestoro takmičara i osvojio isto toliko medalja.

     

    Najbolji u svojim kategorijama bili su Jelena Kerčov (pionirke 2010. -30kg) i Veljko Kerčov (nade 2007. -45kg). Srebro je osvojila muška ekipa nada, a bronzanim medaljama okitili su se Mihajlo Bogdanović (nade 2008. -37kg), Jovan Milosavljević (pioniri 2009. -35kg) i Rastko Marković (pioniri 2009. -35kg).

     

    Svi takmičari su ostvarili plasman na Prvenstvo Srbije, uključujući i Bojana Stojkovića, koji je pored odličnog nastupa izgubio u borbi za treće mesto.

     

    Pročitajte još: Neočekivani poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera u Nišu

     

    Inače, Anja Milovanović i Đorđe Salapura dobili su poziv za reprezentativni nastup za Balkanski šampionat za seniore. Oni će nastupiti za seniorsku reprezentaciju naše države narednog vikenda u Beogradu.

     

    Takođe, Karate klub Zrenjanin je saopštio da je u toku upis novih članova u karate školicu, a treninzi se održavaju svakog ponedeljka i petka, od 18 časova, u novoj Medicinskoj školi.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport