• Neočekivani poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera u Nišu

    KK Fair Play – KK Proleter 89:85 (20:15, 18:18, 20:31, 31:21)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera neočekivano su poraženi na gostovanju u Nišu od pretposlednjeg tima na tabeli, ekipe KK Fair Play rezultatom 89:85.   Bio je ovo deseti ovosezonski poraz izabranika Stefana Atanackovića, nakon kojeg su, uz identičan broj pobeda, zabeležili blagi pad na tabeli. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Neočekivani poraz košarkaša zrenjaninskog Proletera u Nišu

    KK Fair Play – KK Proleter 89:85 (20:15, 18:18, 20:31, 31:21)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera neočekivano su poraženi na gostovanju u Nišu od pretposlednjeg tima na tabeli, ekipe KK Fair Play rezultatom 89:85.

     

    Bio je ovo deseti ovosezonski poraz izabranika Stefana Atanackovića, nakon kojeg su, uz identičan broj pobeda, zabeležili blagi pad na tabeli. Nakon 20. odigranih kola, Zrenjaninci se nalaze na sedmom mestu tabele drugoligaškog karavana.

     

    Pročitajte još: Košarkašice Proletera zacementirale poslednju poziciju u šampionatu

     

    Ubedljivo najefikasniji u redovima crveno-belih iz grada na obalama Begeja bio je Petar Beader sa trideset jednim postignutim poenom. Takođe, dvocifreni među košarkašima Proletera bili su Nikola Otović sa četrnaest, Milan Munižaba sa trinaest i Aleksa Simović sa dvanaest zabeleženih poena.

     

    U narednom, 21. kolu, košarkaši Proletera će na domaćem parketu dočekati ekipu BKK Radnički iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport