• Odličan nastup najmlađih plivača Proletera na prvom ovogodišnjem takmičenju

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je sa 41 takmičarem učestvovao na tradicionalnom takmičenju „Polet kup 2023“, koje je 11. i 12. februara održano u Somboru.   Na takmičenju je nastupilo više od 300 plivača iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Banatski cvet nagradio svoje najbolje takmičare   U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan nastup najmlađih plivača Proletera na prvom ovogodišnjem takmičenju

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je sa 41 takmičarem učestvovao na tradicionalnom takmičenju „Polet kup 2023“, koje je 11. i 12. februara održano u Somboru.

     

    Na takmičenju je nastupilo više od 300 plivača iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Banatski cvet nagradio svoje najbolje takmičare

     

    U jakoj konkurenciji, Zrenjaninci su osvojili 26 medalja – osam zlatnih, deset srebrnih i osam bronzanih. Treneri ekipe su bili Gogić, Borić i Sič.

     

    polet kup

     

    Po dve zlatne medalje osvojili su Bogdan Kekenj, Mateja Janković i Milica Cvetkov. Zlatna odličja osvojili su i Strahinja Rakić i Marko Kašaš.

     

    Dve srebrne medalje osvojio je Marko Krecev, a po jednu Stefan Borić, Stefan Mitrović, Mihajlo Đeković, Mateja Janković, Strahinja Rakić, Milica Cvetkov, Lena Kralj i štafeta 4x50m slobodno.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Za takmičare Mačevalačkog kluba Omladinac ova godina počela izuzetno uspešno

     

    Bronzani na takmičenju „Polet kup“ bili su Stefan Borić, Mateja Janković, Novak Šuput, Mihajlo Lazar, Aleksa Kalas Kosanović, Bogdan Kekenj, Stefan Midović i Dunja Dunđer.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport