• Odbojkaški savez Vojvodine održao Vanrednu izbornu skupštinu

    Odbojkaški savez Vojvodine (OSV) održao je ove nedelje Vanrednu izbornu skupštinu u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.   Petar Bogunović, dosadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine, obavljaće tu dužnost i u naredne četiri godine. To je jednoglasno odlučilo 88 delegata.   Pročitajte još: Atletičari AS 023 sa tri takmičenja doneli četiri zlatne medalje (Foto)   Bogunovića su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkaški savez Vojvodine održao Vanrednu izbornu skupštinu

    Odbojkaški savez Vojvodine (OSV) održao je ove nedelje Vanrednu izbornu skupštinu u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    Petar Bogunović, dosadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine, obavljaće tu dužnost i u naredne četiri godine. To je jednoglasno odlučilo 88 delegata.

     

    Pročitajte još: Atletičari AS 023 sa tri takmičenja doneli četiri zlatne medalje (Foto)

     

    Bogunovića su za predsednika OSV predložili Udruženje odbojkaških trenera Vojvodine, Udruženje odbojkaških sudija Vojvodine, Odbojkaški savez Južne Bačke, Odbojkaški savez Severnobanatskog okruga, Odbojkaški savez Kovina, Zrenjaninski odbojkaški savez, Odbojkaški savez Zapadnog Srema i 79 odbojkaških klubova sa teritorije OSV.

     

    Na Skupštini je izabrano predsedništvo OSV u koje su izabrani Petar Bogunović, Vladimir Šiška, Milorad Kijac, Velibor Ivanović i Nedžad Osmankač.

     

    izborna skupština osv
    Foto: Odbojkaški savez Vojvodine

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin