• Atletičari AS 023 sa tri takmičenja doneli četiri zlatne medalje (Foto)

    Članovi Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina nastupili su u prethodna dva vikenda na tri takmičenja sa kojih su doneli četiri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.   Posle pobede, ličnog rekorda i osvojene zlatne medalje u trci na 100m (12,51) na Otvorenom prvenstvu Beograda za mlađe juniore i juniorke, Andrea Sremac je i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari AS 023 sa tri takmičenja doneli četiri zlatne medalje (Foto)

    Članovi Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina nastupili su u prethodna dva vikenda na tri takmičenja sa kojih su doneli četiri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

     

    Posle pobede, ličnog rekorda i osvojene zlatne medalje u trci na 100m (12,51) na Otvorenom prvenstvu Beograda za mlađe juniore i juniorke, Andrea Sremac je i na Otvorenom prvenstvu Beograda za juniore i juniorke, održanom 14. juna, na stadionu Vojne akademije, ponovila uspeh iz prethodne nedelje. Ponovo je osvojila zlatnu medalju u trci na 100m i oborila lični rekord (12,36). Na istom takmičenju Anja Živković je osvojila bronzanu medalju u trci na 3000m (13:02;90).

     

    Pročitajte još: Dominacija zrenjaninskih kuglašica na državnom prvenstvu

     

    justin cvetkov as 023

     

    Na otvorenom prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i pionirke, održanom u Novom Sadu 11. juna, dve zlatne medalje osvojio je Justin Cvetkov. Bio je prvi u disciplinama 60 i 200m, sa odličnim rezultatima 7,84 i 25,42.

     

    Na istom takmičenju srebrnu medalju je osvojio Vuk Ćurašković u trci na 800m (2:32;58), dok se bronzom okitio Marko Vukov u skoku uvis (130).

     

    Takmičari su na sva tri takmičenja nastupili u pratnji trenera Borislava Mandića.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport