• Objavljena lista sportskih klubova čije projekte će sufinansirati grad

    Radna grupa koju je forimirao Grad Zrenjanin objavila je listu klubova i organizacija čiji projekti će biti sufinansirani sredstvima iz gradskog budžeta.   Najviše sredstava dodeljeno je Sportskom savezu grada Zrenjanina, i to 5,6 miliona dinara. Na po 2,1 milion dinara mogu da računaju Rvački klub Proleter, Rukometni klub Proleter, Vaterpolo klub Proleter, Fudbalski klub […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljena lista sportskih klubova čije projekte će sufinansirati grad

    Radna grupa koju je forimirao Grad Zrenjanin objavila je listu klubova i organizacija čiji projekti će biti sufinansirani sredstvima iz gradskog budžeta.

     

    Najviše sredstava dodeljeno je Sportskom savezu grada Zrenjanina, i to 5,6 miliona dinara. Na po 2,1 milion dinara mogu da računaju Rvački klub Proleter, Rukometni klub Proleter, Vaterpolo klub Proleter, Fudbalski klub Radnički i Košarkaški klub Proleter Naftagas.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Još jedan vrhunski MMA spektakl: Tomislav Milić ponovo u borilištu (Video)

     

    Po milion dinara odobreno je Ženskom košarkaškom klubu Proleter 023 i Ženskom odbojkaškom klubu Klek Zrenjanin.

     

    Odbojkaški klub Klek Srbijašume dobio je 700.000, a po pola miliona dinara dodeljeno je Karate klubu Banat iz Aradca i Futsal klubu SAS.

     

    Najmanje sredstava, i to 20.000 dinara, na konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti sporta dobio je Aikido klub Tisa iz Zrenjanina. Odbijene su svega četiri konkursne prijave.

     

    Učesnici konkursa imaju pravo prigovora na listu u roku od osam dana.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za sufinansiranje projekata iz oblasti sporta opredeljeno je ukupno 25 miliona dinara. Na listi onih koji mogu da računaju na sredstva nalazi se ukupno 47 klubova, udruženja i organizacija.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Rvački klub Proleter, Rukometni klub Proleter, Vaterpolo klub Proleter, Fudbalski klub Radnički ????? i Košarkaški klub Proleter Naftagas.

      FK Radnički nikada, a ma nikada neće postati brend grada, gradski klub najpopularniji klub, ni na silu. Zna se ko je bio sinonim Zrenjanina i zato treba FK Proleter najviše da se pomogne bez obzira što tavori deceniju i nešto. Njega će prepoznati tada i ovaj region, Banat, Vojvodina, jer postoji potreba za tim, a da ne pričam o pomoći FSS koji bi kada primeti da je grad stao iza FKP, kao savez takođe podržao zrenjaninski klub sa velikom tradicijom, a samim tim i država. Naftagas, Drexmeier… decenijama koriste benefite ovog grada, u prvom redu ljude, nemojte reći da ne mogu i neće da podrže najpopularniji sport sveta u našem gradu?!

    2. I šta će oni jadnici što su dobili 20.000 nije li sramota bolje da im ništa nisu dali. BRUKA !!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport