• Novobečejci protiv Novosađana u finalu Kupa Vojvodine u futsalu

    Finalna utakmica Kupa Vojvodine u futsalu, u takmičarskoj sezoni 2020/21, biće odigrana u nedelju, 27. decembra, u Novom Sadu. Za trofej Kupa Vojvodine boriće se ekipe KMF Novi Sad i KMF Tisa iz Novog Bečeja.   Utakmica je na programu u 19 časova, a biće odigrana u Sportsko-poslovnom centru „Vojvodina“ (SPENS).   PROČITAJTE JOŠ: Sudija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novobečejci protiv Novosađana u finalu Kupa Vojvodine u futsalu

    Finalna utakmica Kupa Vojvodine u futsalu, u takmičarskoj sezoni 2020/21, biće odigrana u nedelju, 27. decembra, u Novom Sadu. Za trofej Kupa Vojvodine boriće se ekipe KMF Novi Sad i KMF Tisa iz Novog Bečeja.

     

    Utakmica je na programu u 19 časova, a biće odigrana u Sportsko-poslovnom centru „Vojvodina“ (SPENS).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sudija Vesna Piperski Cucić dobitnica prestižne Spartakove nagrade

     

    Utakmica će se održati u skladu sa preporukama Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije u vezi sa trenutnom epidemiološkom situacijom, odnosno bez prisustva publike.

     

    KMF Tisa se plasirao u finale Kupa Vojvodine nakon ubedljive pobede nad Forumom, sa čak pet golova razlike. Konačan rezultat bio je 8:3 u korist Novobečejaca.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport