• Novobečejac Bojan Matić novi napadač u dresu Napretka

    Novobečejac Bojan Matić, bivši fudbaler Partizana i Vojvodine, novo je pojačanje Fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca.   Tridesetogodišnji napadač, koji je karijeru počeo u novobečejskom Jedinstvu, sa „čarapanima“ je potpisao dvogodišnji ugovor, a juče je odradio i prvi trening sa novom ekipom.   – Doček je bio fantastičan i od prvog dana se osećam kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novobečejac Bojan Matić novi napadač u dresu Napretka

    Novobečejac Bojan Matić, bivši fudbaler Partizana i Vojvodine, novo je pojačanje Fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca.

     

    Tridesetogodišnji napadač, koji je karijeru počeo u novobečejskom Jedinstvu, sa „čarapanima“ je potpisao dvogodišnji ugovor, a juče je odradio i prvi trening sa novom ekipom.

     

    – Doček je bio fantastičan i od prvog dana se osećam kao kod svoje kuće. Oseća se dobra energija. Mislim da samo tako treba da se nastavi i da se sve to prelije na teren. To je veoma bitno za svakog fudbalera – izjavio je Bojan Matić na konferenciji za novinare.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Predrag Kandić novi predsednik Stručne organizacije trenera

     

    On je kazao da većinu saigrača zna sa terena, a da sa trenerom Dušanom Đorđevićem sarađuje prvi put. Takođe, izjavio je da se nada da će dobiti šansu već u subotu, u duelu sa TSC-om.

     

    – Nadam se da ćemo uzeti tri boda na ovoj utakmici. Došao sam da pomognem da zajedno sa saigračima osvajam bodove. Napredak zaslužuje da bude u gornjem delu tabele. Ne bih ni dolazio ovde da ne mislim tako – poručio je Matić.

     

    Bojan Matić je, inače, u dva navrata nosio dres Vojvodine. Za Vošu je najpre igrao od januara 2019. do januara 2020. godine, a potom ponovo u toku prošle polusezone. U dresu „stare dame“ je odigrao ukupno 49 utakmica, na kojima je postigao 17 golova i zabeležio četiri asistencije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Svom, sada već bivšem igraču, Fudbalski klub Vojvodina se zahvalio na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i poželeo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport