• Nikola Kovačević u novom kajaku ide na pripreme seniorske reprezentacije

    Kajakaš zrenjaninskog Begeja i seniorski reprezentativac Srbije Nikola Kovačević od polovine septembra intenzivno se priprema za narednu takmičarsku sezonu.   Kao zasluga za ostvarene rezultate u prošloj godini, Nikola će od 7. februara do 20. marta sa seniorskim reprezentativcima biti na pripremama u Antaliji. Hladni zimski dani nisu omeli Kovačevića da već sada započne veslanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Kovačević u novom kajaku ide na pripreme seniorske reprezentacije

    Kajakaš zrenjaninskog Begeja i seniorski reprezentativac Srbije Nikola Kovačević od polovine septembra intenzivno se priprema za narednu takmičarsku sezonu.

     

    Kao zasluga za ostvarene rezultate u prošloj godini, Nikola će od 7. februara do 20. marta sa seniorskim reprezentativcima biti na pripremama u Antaliji. Hladni zimski dani nisu omeli Kovačevića da već sada započne veslanje na Begeju, kako bi postigao što bolju formu pred okupljanje kajakaške reprezentacije.

     

    „Uslovi za trening u Antaliji su odlični. Pored veslanja, koje će intenzivirati na dnevnom nivou na stazi i do 60 kilometara, Nikola će imati vremena i za odmor. To je jako bitno kod sportista. U sklopu hotela, koji se nalazi na samoj obali, postoji profesionalna teretana. Tamo će kajakaši podizati nivo izdržljivosti, ali se i posvetiti kardio vežbama“, navode u Kajak klubu Begej.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički predstavio novo pojačanje: Milan Turkulj se vratio u Zrenjanin

     

    Naredna takmičarska sezona je za Nikolu vrlo bitna, s obzirom na to da se krajem jula održava Svetsko prvenstvo za mlađe seniore – juniore. U njegovom matičnom klubu smatraju da Kovačević ima velike šanse da se izbori za učešće na tom prvenstvu. Pored njega, u kategoriji juniorki, šansu za odlazak na isto takmičenje imaju i talentovane Biljana Vukov i Beatrix Orban.

     

    Nikola Kovačević takmičar od kog se puno očekuje

     

    Inače, Nikola je pred kraj prošle godine, kao takmičar na koga se računa u narednom periodu, od Kajakaškog saveza Srbije dobio najnoviji kajak jednosed marke „Nelo“. Ovakav kajak koriste najbolji svetski i olimpiski takmičari. Time je dobio još veći motiv za rad i napredak.

     

    „Kajakaški savez Srbije ulaže velike napore da pomogne klubovima, naročito poslednjih godina. Kajak klub Begej iz Zrenjanina je prepoznat kao klub sa perspektivom. Zahvalnost savezu je neizmera, jer se radi o skupocenoj opremi koju naš klub sebi ne može da priušti“, navode u Begeju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin