• Nikola Grbić sa poljskom Zaksom ispisuje nove stranice istorije!

    Proslavljeni srpski odbojkaš Nikola Grbić iz Kleka, kod Zrenjanina, sa poljskim klubom Zaksa Keđeržin Kozle, koji predvodi sa klupe, piše nove stranice istorije!   Zaksa je, naime, ušla u finale CEV Lige šampiona, gde će ove godine snage odmeriti sa italijanskim klubom Trentino. Nikola Grbić je tako postao prvi srpski trener u muškoj konkurenciji koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Grbić sa poljskom Zaksom ispisuje nove stranice istorije!

    Proslavljeni srpski odbojkaš Nikola Grbić iz Kleka, kod Zrenjanina, sa poljskim klubom Zaksa Keđeržin Kozle, koji predvodi sa klupe, piše nove stranice istorije!

     

    Zaksa je, naime, ušla u finale CEV Lige šampiona, gde će ove godine snage odmeriti sa italijanskim klubom Trentino. Nikola Grbić je tako postao prvi srpski trener u muškoj konkurenciji koji se plasirao u finale Lige šampiona od kada se igraju finalni mečevi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković posetio Zrenjanin

     

    Trener Nikola Grbić je sa Zaksom stigao do finala pošto je eliminisao ruski Zenit iz Kazanja trijumfom u „zlatnom setu“ sa 15:13, posle 20 minuta igre.

     

    Finale Lige šampiona 2021. u obe konkurencije odigraće se 1. maja u Veroni. Ukupan nagradni fond za ovogodišnju Ligu šampiona iznosi rekordnih 4,8 miliona evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pobednici Lige šampiona u obe konkurencije dobiće po 500.000 evra, finalisti po 250.000 evra, a polufinalisti po 125.000 evra.

     

    Podsetimo, mlađi brat Vladimira Grbića Zaksu je preuzeo 2019. godine. Tada je na klupi zamenio Andreu Gardinija. Nekadašnji selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije i jedan od najboljih tehničara svih vremena prošle godine je produžio ugovor sa poljskim klubom.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport