• NIKAKO DA IM KRENE: Pretrpele i treći uzastopni poraz

    ŽKK Vrbas Medela – ŽKK Proleter 82:68 (18:17, 19:21, 26:20, 19:10)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su i treći uzastopni poraz u debitantskoj sezoni najelitnijeg domaćeg takmičenja.   U okviru 3. kola Prve ženske lige Srbije, izabranice Marka Marinkova izgubile su na gostovanju u Vrbasu rezultatom 82:68.   Zrenjaninke su bolje otvorile meč, te u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIKAKO DA IM KRENE: Pretrpele i treći uzastopni poraz

    ŽKK Vrbas Medela – ŽKK Proleter 82:68 (18:17, 19:21, 26:20, 19:10)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su i treći uzastopni poraz u debitantskoj sezoni najelitnijeg domaćeg takmičenja.

     

    U okviru 3. kola Prve ženske lige Srbije, izabranice Marka Marinkova izgubile su na gostovanju u Vrbasu rezultatom 82:68.

     

    Zrenjaninke su bolje otvorile meč, te u uvodnim minutima stekle opipljivu prednost od 10:2. Uspele su domaće košarkašice da se vrate u meč, tako da je do odlaska na petnaestominutnu pauzu viđena izjednačena borba dva rivala.

     

    Nastavak susreta je u potpunosti pripao košarkašicama Vrbasa. One su već u četvrtoj minuti treće deonice zabeležile prvu dvocifrenu prednost (semafor 50:40).

     

    Pročitajte još: Održana „NIS otvorena škola tenisa“, gost državni prvak Zoran Ludoški

     

    Uspele su zrenjaninske crveno – bele da se početkom četvrte četvrtine približe na samo tri poena zaostatka. Međutim, domaće košarkašice su pametnijom igrom i preciznijim šutevima sprečile preokret, te povećavale prednost u svoju korist sve do petnaest koševa razlike, viđenih u 38. minutu susreta.

     

    Najefikasnija u redovima zrenjaninskog Proletera bila je Jela Vidačić. Ona je ostvarila dabl-dabl učinak, sa 18 postignutih poena uz 16 skokova.

     

    Priliku da po prvi put u sezoni osete slast pobede, košarkašice Proletera će imati već narednog vikenda, kada će na parketu Kristalne dvorane ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport