• Održana „NIS otvorena škola tenisa“, gost državni prvak Zoran Ludoški

    Besplatna škola tenisa za decu održana je juče u srcu Zrenjanina, na Trgu slobode. Ovaj događaj organizovali su kompanija NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i Grad Zrenjanin.   Mališani svih uzrasta, iz grada koji je Srbiji iznedrio mnogobrojne sportiste, imali su priliku da uz pomoć stručnih trenera nauče prve teniske korake. Oni su tom prilikom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Održana „NIS otvorena škola tenisa“, gost državni prvak Zoran Ludoški

    Besplatna škola tenisa za decu održana je juče u srcu Zrenjanina, na Trgu slobode. Ovaj događaj organizovali su kompanija NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i Grad Zrenjanin.

     

    Mališani svih uzrasta, iz grada koji je Srbiji iznedrio mnogobrojne sportiste, imali su priliku da uz pomoć stručnih trenera nauče prve teniske korake. Oni su tom prilikom koristili opremu prilagođenu njihovom uzrastu. Svoje umeće u „belom sportu“ sa malim sugrađanima podelio je i jedan od najvećih talenata i mladih potencijala našeg tenisa – državni šampion, 14-godišnji Zoran Ludoški.

     

    Pročitajte još: Lepe vesti iz Subotice – ŽOK Klek ostvario još jednu pobedu!

     

    Akcije besplatnih škola tenisa za decu, NIS i TSS uspešno realizuju već osam godina širom Srbije. Na taj način oni promovišu tenis među najmlađima. Takođe, doprinose otkrivanju mladih talenata i očuvanju kvaliteta belog sporta u našoj zemlji.

     

    Besplatna škola tenisa je do sada obuhvatila više od 80.000 dece.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport