• Dominacija Zrenjaninki: Košarkašice Proletera zaposele vrh tabele

    ŽKK Srbobran – ŽKK Proleter (Zrenjanin) 62:79 (18:24, 18:19, 14:28, 12:8)   Košarkašice Proletera nastavile su sa odličnim izdanjima u tekućoj sezoni. Izabranice Marka Marinkova slavile su u subotu, 26. decembra, pobedu na gostovanju. One su u okviru 13. kola Druge lige Srbije trijimfovale u Srbobranu, rezultatom 79:62.   Na taj način, Zrenjaninke su ponovo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dominacija Zrenjaninki: Košarkašice Proletera zaposele vrh tabele

    ŽKK Srbobran – ŽKK Proleter (Zrenjanin) 62:79 (18:24, 18:19, 14:28, 12:8)

     

    Košarkašice Proletera nastavile su sa odličnim izdanjima u tekućoj sezoni. Izabranice Marka Marinkova slavile su u subotu, 26. decembra, pobedu na gostovanju. One su u okviru 13. kola Druge lige Srbije trijimfovale u Srbobranu, rezultatom 79:62.

     

    Na taj način, Zrenjaninke su ponovo preuzele lidersku poziciju na tabeli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudisti Proletera zaokružili godinu polaganjem za učeničke pojaseve

     

    Tamara Jokić je bila najefikasnija u pobedničkoj ekipi, zabeleživši 21 poen. Sa dabl dabl učinkom, u redovima Proletera istakle su se Jelena Bosnić (18 poena i 16 skokova) i Jelena Muratović (14 poena i 10 skokova).

     

    Nikolina Pilipović, Zorana Lambić i Nikolina Mihajlović postigle su po 6 poena. Jovana Čabrilo je zabeležila 4, a Milica Ratković i Bojana Škundrić po 2 poena.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport