• Došli u Šabac i izdominirali: Bokseri Banata proglašeni za najbolje takmičare

    Takmičari Bokserskog kluba Banat iz Zrenjanina nastupili su na turniru „Šabačka čivija“, koji je održan prošlog vikenda u Šapcu. Ujedno je održano i jedno kolo Bokserske lige Srbije. Na ovom događaju učestvovali su takmičari iz cele Srbije, kao i Boks kluba Slavija iz Banja Luke. Bokserski klub Banat predstavljali su pioniri Andrej Racić i Jovan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Došli u Šabac i izdominirali: Bokseri Banata proglašeni za najbolje takmičare

    Takmičari Bokserskog kluba Banat iz Zrenjanina nastupili su na turniru „Šabačka čivija“, koji je održan prošlog vikenda u Šapcu. Ujedno je održano i jedno kolo Bokserske lige Srbije. Na ovom događaju učestvovali su takmičari iz cele Srbije, kao i Boks kluba Slavija iz Banja Luke. Bokserski klub Banat predstavljali su pioniri Andrej Racić i Jovan Nikolić, kadet Ognjen Stajić i senior Josif Belić.

     

    Andrej Racić je za protivnika imao Davida Damjanovića iz BK Petros iz Beograda. Andrej je bio siguran u ringu i jednoglasnom odlukom sudija je proglašen za pobednika ovog meča.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mateja Janković osvojio sedam medalja, Sofia Travar dvostruka prvakinja Srbije!

     

    Jovan Nikolić je u meču protiv nešto starijeg Miloša Tešića iz novosadske Vojvodine pokazao svo svoje umeće u ringu i nikoga nije ostavio ravnodušnim. To je krunisao pobedom i osvajanjem pehara za najboljeg takmičara u uzrastu pionira.

     

    Josif Belić je naspram sebe imao pravog gorostasa iz banjalučke Slavije Davida Ruževića.

     

    Bio je to veoma iscrpljujući meč gde je nokaut visio u vazduhu. Smenjivali su se napadi, ali je presudila Josifova odlučnost da ide do kraja. Još jedna pobeda za BK Banat i još jedan pehar za najboljeg takmičara, ovog puta u seniorskoj konkurenciji. Josifu je uručen i poseban pehar za najborbeniji par.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Četiri takmičara, četiri pobede i tri osvojena pehara svakako su nešto čime moramo biti zadovoljni. Nastavljamo dalje sa treninzima i nastupima do kraja godine, nakon čega nas očekuje preko potrebna pauza – poručuje trener BK Banat Milivoj Šojić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport