• Nenad Anović o tome zašto je odustao od prelaska u Radnički

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina je uoči Nove godine objavio da je novi član crveno-crnog tima sa Skrobare postao Nenad Anović i da će biti na raspolaganju treneru Predragu Kandiću za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Vojvodina. Međutim, ubrzo nakon toga se pojavila informacija da je dvadesetšestogodišnji momak, koji igra na poziciji štopera, odustao od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nenad Anović o tome zašto je odustao od prelaska u Radnički

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina je uoči Nove godine objavio da je novi član crveno-crnog tima sa Skrobare postao Nenad Anović i da će biti na raspolaganju treneru Predragu Kandiću za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Vojvodina. Međutim, ubrzo nakon toga se pojavila informacija da je dvadesetšestogodišnji momak, koji igra na poziciji štopera, odustao od prelaska u redove Zrenjaninaca.

     

    Ovim povodom se prvi put u javnosti oglasio i Anović, te objasnio zbog čega je odlučio da i u nastavku sezone ostane u nižem rangu, u Vojvođanskoj ligi Istok, i igra za Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva, čiji dres nosi već treću godinu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Promene u fudbalskim klubovima ASK i 2. oktobar: Otišli Zakić i Tubić

     

    – Pre svega želim da zahvalim treneru Peđi Kandiću i celom klubu na ukazanom poverenju. Čast mi je što su me imali u vidu i što sam mogao biti član takve ekipe. Ipak, nisam mogao da prihvatim odgovornost zbog ličnih obaveza. Smatram da ne bih dao sto posto sebe na terenu i na treninzima, a ne bih želeo da se pokažem u drugačijem svetlu. Znam da zaslužujemo više i ja, ali i ceo klub. Koliko god da je svaki igrač zaseban i treba da se pokaže, ipak svi mi igramo za jedan tim – kazao je Nenad Anović za portal zrenjaninski.com.

     

    Očekuje povratak u srpskoligaško društvo sa Jedinstvom

     

    On ima iskustva u Srpskoj ligi Vojvodina, gde je nastupao sa Banatom iz Zrenjanina, Vršcem i Borcem iz Sakula. Nada se da će se uskoro ponovo vratiti u srpskoligaško društvo, ovog puta sa Jedinstvom. Karađorđevčani su jesenji deo prvenstva okončali kao prvi na tabeli, sa 32 boda, a za petama im je Omladinac FAM iz Botoša, sa istim brojem bodova.

     

    – Smatram da je trenutno najbolje da ostanem u Banatskom Karađorđevu, koji je moj dom. Ekipa je ista, trenutno smo na dobroj poziciji i jednostavno nisam mogao da napustim takvu atmosferu. U novu sezonu ulazimo jači i spremniji. Prioritet je ulazak u viši rang, a mislim da to ova ekipa i zaslužuje – poručio je Anović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Što se tiče Radničkog, on prolećni deo prvenstva dočekuje na 14. mestu na tabeli, sa 13 bodova, i skorom od deset poraza, četiri pobede i jednim remijem. Zrenjaninci su pripreme počeli prošle nedelje. Ovih dana su predstavili i novo pojačanje, a u pitanju je Ilija Krasić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Nekada se pisalo u Zr medijima o Milanu Galiću, Bjekoviću, Bečejcu, Soldi, Sučeviću, Teljigoviću, braći Ivić, D. Kovačeviću, velikom FK Proleter a danas ?! Samo Zrenjaninci mogu da unište svoje i tako da ostave.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport